مار رباتیک، ترکیب هنر اوریگامی و علم رباتیک +فیلم

این مار رباتیک از تکنیک‌های برش کاغذ ژاپنی الهام گرفته شده است. پوست مارگونه این ربات به او اجازه می‌دهد تا خودش به تنهایی حرکت کند.

مار رباتیک، ترکیب هنر اوریگامی و علم رباتیک + فیلمبه گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اوریگامی یا «هنر کاغذ و تا» یکی از کاردستی‌های محبوب ژاپنی است که امروزه در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. هدف این هنر آفریدن طرح‌های جالب از کاغذ با کمک تاهای هندسی است. معنای لغوی این واژه در زبان ژاپنی «تا کردن کاغذ» است و تمام مدل‌های کاغذ و تا را دربردارد، حتی آنهایی که ژاپنی نیستند. اوریگامی فقط از تعداد کمی از تاهای گوناگون استفاده می‌کند، ولی همین تاها می‌توانند به روش‌های گوناگونی ترکیب شوند تا طرحهای متفاوتی ایجاد کنند.

به تازگی مار رباتیکی ساخته شده است که می‌تواند خودش به وسیله‌ی پوستی که روی سطحش قرار دارد حرکت کند. این ربات خزنده توسط احمد رفسنجانی و تیم تحقیقاتی او در دانشگاه هاروارد طراحی شده است. طراحی این ربات از تکنیک‌های برش کاغذ ژاپنی الهام گرفته شده است.

احمد رفسنجانی و تیم تحقیقاتی‌اش با تقلید از حرکت‌های مار که از پولک‌های بدنش برای مانور دادن و خزیدن استفاده می‌کند توانستند این ربات را بسازند. این پولک‌های مصنوعی از پلاستیک نازک ساخته شده اند که توسط لیزر به صورت پولک جدا شده اند. سپس این پوست مصنوعی به دور بدنه سیلیکونی تیوب شکل ربات کشیده می‌شود. این تیوب با حالتی که شبیه دم و بازدم است به پولک‌های پلاستیکی اجازه می‌دهد که بدنه را حرکت بدهد.

با حرکت این پولک‌ها اصطکاک مورد نیاز حرکت این مار رباتیکی به جلو تولید می‌شود. طراحی ژاپنی که روی این ربات تاثیر گذاشته است در واقع ترکیبی از چند اوریگامی مختلف است که که شامل برش کاغذ و همچنین تا کردن آن است. گروه تحقیقاتی دانشگاه هاروارد امیدوار است که روزی بتوان از این تکنولوژی برای رساندن دارو به نقطه مورد نظر بدن از طریق شریان ها استفاده کرد.

در ادامه فیلمی از این ربات را مشاهده می‌کنید:


بیشتر بخوانید: سرعت Venom F5 به 311 مایل بر ساعت خواهد رسید + تصاویر


انتهای پیام/

مار ربات

برچسب ها: فناوری ، فضای مجازی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار