عسگر اولادی:

سازمان توسعه تجارت حامی صادرکنندگان نیست

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین گفت:سازمان توسعه تجارت را حامی صادرات نمی دانم،زیرا این نهاد محلی برای حامیان واردات به کشور است.

سازمان توسعه تجارت حامی صادرکنندگان نیست به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اسدالله عسگر اولادی رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین و صادرکننده پیشکسوت در همایش تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان تهران بیان کرد: با گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی امیدواریم که بتوانیم صادرات را درسال ۲۰۱۸ به رقمی بالاتر از ۴۰ میلیارد دلار برسانیم.

وی افزود: همه صادرکنندگان در بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور اعتقاد و غیرت خاصی دارند که اگر این اتفاق رخ نمی داد، قطعا دیگر صادراتی هم وجود نداشت.

عسگر اولادی تاکید کرد:برخی از سودجویان که نامشان صادرکننده نیست، ارز را از کشور خارج و بازنگردانده اند،این افراد را نباید به صادرکنندگان ایران نسبت داد چرا که این طیف، باعث بدنامی صادرکنندگان شده اند.

وی ادامه داد: با تاکید بر گفته های مقام معظم رهبری از تعداد بالای بخشنامه های اداری در ۳ ماهه گذشته گله مندیم.

این صادر کننده پیشکسوت ابراز کرد: در سال جاری میزان صادرات پسته  1 میلیارد و نیم دلار، ۱۵۰ تن کشکمش معادل ۱۵۰ میلیون دلار و ۲۰۰میلیون دلار خرما بوده است که درصد بالایی از محصولات مصرفی خشکبار جهان را تشکیل می دهد.

وی گفت: بحث صدور و تمدید کارت بازرگاتی و صادراتی مشکلی است که دامنگیر صادرکنندگان خوشنام کشور شده است، از نهاد مربوطه یا همان وزارت صمت گله داریم که با این موضوع چرخه صادرات را مختل می کند.

عسگر اولادی اظهار کرد:صادرات را نوعی عبادت می دانم و به بازگشت ارز حاصل از صادرات ملزم هستم اما این را هم بدانید که کشورهای مبدا تجارت ما سامانه نیما را نمی شناسند زیرا این سامانه بانک نیست.

وی ادامه داد:باید به دنبال یک راه حل قوی تری برای بازگشت ارز حاصل از صادرات باشیم.سامانه نیما را مکان مناسبی برای صادرکنندگان نمی دانیم.

این صادرکننده پیشکسوت گفت:با گرانتر شدن  ارز، کالاهای صادراتی هم گران تر شد اما حالا که ارز پایین تر آمده و امیدواریم پایین تر هم بیاید، کالا را با همان دلار ۱۷ هزار تومانی به ما می فروشند. به قیمت جهانی، ۱ کیلو پسته را به قیمت ۸ هزار و ۵۰۰ یورو یعنی ۱۲۰ هزار تومان به ما می دهند ، این در حالیست که در کشورمان پسته با نرخی کمتر از ۱۳۰ هزار تومان وجود ندارد! این امر صادرکنندگان را درگیر و سرگردان کرده است.

عسگر اولادی بیان کرد: سازمان توسعه تجارت را حامی صادرات نمی دانم،زیرا این نهاد محلی برای حامیان واردات به کشور تبدیل شده است. نیازمند مکانی مستقل و متوجه برای صادرات هستیم.

انتهای پیام/

سامانه نیما را مکان مناسبی برای صادرکنندگان نمی دانیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار