طرز تهیه برگر ماهی، ساده و لذیذ

در این مطلب روش تهیه‌ یک برگر ساده و مقوی را به شما آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فیش برگر یا برگر ماهی، یک برگر خوشمزه و مغذی است که روش تهیه‌ آن را در ادامه قرار داده‌ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه برگر ماهی، ساده و لذیذ

مواد لازم:

ماهی: ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

شوید تازه: به میزان دلخواه

پیاز حلقه حلقه شده: یک عدد

روغن زیتون: به میزان لازم

آب لیمو ترش: به میزان دلخواه

نان تست یا نان همبرگر: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه‌ی این برگر بهتر است از ماهی‌هایی که تیغ و استخوان کمتری دارند، استفاده شود.

گوشت ماهی را پس از پاک کردن، داخل مخلوط کن ریخته، نمک، فلفل، شوید تازه و آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم.

وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند، به اندازه‌ی یک نارنگی کوچک از مواد را برداشته و در دست به شکل برگر، آن را پهن می‌کنیم.

دو طرف برگر ماهی را به روغن زیتون آغشته کرده و آن را داخل سینی فر قرار می‌دهیم.

سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد قرار می‌دهیم تا برگر‌ها طلایی رنگ شوند.

برگر ماهی ما آماده است. آن را روی نان قرار داده و برش‌های پیاز را روی برگر می‌چینیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار