به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فیش برگر یا برگر ماهی، یک برگر خوشمزه و مغذی است که روش تهیه آن را در ادامه قرار دادهایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماهی: ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
شوید تازه: به میزان دلخواه
پیاز حلقه حلقه شده: یک عدد
روغن زیتون: به میزان لازم
آب لیمو ترش: به میزان دلخواه
نان تست یا نان همبرگر: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیهی این برگر بهتر است از ماهیهایی که تیغ و استخوان کمتری دارند، استفاده شود.
گوشت ماهی را پس از پاک کردن، داخل مخلوط کن ریخته، نمک، فلفل، شوید تازه و آب لیمو را به آن اضافه میکنیم.
وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند، به اندازهی یک نارنگی کوچک از مواد را برداشته و در دست به شکل برگر، آن را پهن میکنیم.
دو طرف برگر ماهی را به روغن زیتون آغشته کرده و آن را داخل سینی فر قرار میدهیم.
سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجهی سانتیگراد قرار میدهیم تا برگرها طلایی رنگ شوند.
برگر ماهی ما آماده است. آن را روی نان قرار داده و برشهای پیاز را روی برگر میچینیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/