کد خبر: ۶۸۳۴۶۱۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۵

محصولات دستکاری شده ژنتیکی، ابتلای مصرف کنندگان به بیماری سرطان را افزایش داده‌اند.

تراریختهبه گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برای کشت موفق محصولات کشاورزی که در آن برای از بین بردن آفات، نیازی به سموم نباشد، روشی به نام تراریخته ابداع شده است.

در این روش، تغییرات ژنتیکی در محصولات کشاورزی ایجاد می‌شود که در کنار مزایای چشمگیر، معایب زیادی دارند.

از جمله این معایب، افزایش ابتلای مصرف کنندگان به بیماری سرطان است.

 

 

 


بیشتر بخوانید: رونق اقتصادی در دست انداز سرمازدگی هوا و گرمازدگی قاچاق + صوت


 

انتهای پیام/

 

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر