مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان با بیان اینکه قطار گردشگری لرستان رونمایی می‌شود گفت: اقامتگاه بوم گردی و فاز نخست مجتمع مخملکوه به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، سید امین قاسمی بابیان اینکه سال گذشته بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری استان لرستان بازدید کردند اظهار داشت: اقامت گردشگران در سال گذشته افزایش ۳۴ درصدی داشت و ۲۱۷ غرفه و ۳۴ سیاه‌چادر عرضه محصولات صنایع‌دستی برپا شد و گردش مالی تولیدکنندگان صنایع‌دستی بیش از ۲۵ میلیون تومان بود.

وی افزود: سال گذشته ۳۰ موافقت اولیه و ۱۲۰ موافقت اصولی جهت ایجاد تأسیسات گردشگری در کمیته فنی اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مصوب شده و در بازه زمانی فروردین تا پایان بهمن‌ماه بیش از ۱۶۰ طرح زیرساخت گردشگری جهت انعقاد قرارداد به بانک معرفی‌شده که از این تعداد به ۱۳۰ طرح بالغ‌بر ۴۰۰ هزار میلیون ریال تسهیلات پرداخت‌شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان با اشاره به مهم‌ترین طرح‌های گردشگری در استان لرستان عنوان کرد: هتل آراد، اقامتگاه بوم گردی و همچنین فاز نخست مجتمع مخملکوه و هتل شاپور خواست در ایام نوروز وارد چرخه بهره‌برداری خواهند شد.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزش گردشگری بیان کرد: دوره آموزشی گردشگری با حضور بیش از ۲۰۰ راهنمای گردشگری و مدیر فنی دفاتر خدمات مسافرتی برگزار و همچنین سه مجوز دفتر خدماتی صادرشده است؛ در حال حاضر تعداد دفاتر خدماتی استان ۲۸ دفتر است.

قاسمی تصریح کرد: از دیگر اقدامات سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی حضور در ۳۰ نمایشگاه منطقه‌ای، سراسری و بین‌المللی، چاپ بیش از ۵۰۰ هزار بروشور، پوستر تبلیغاتی، مجله تخصصی گردشگری و همچنین رونمایی از قطار گردشگری لرستان به‌عنوان سومین قطار گردشگری کشور است.

وی خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه اول امسال ۹۱۰ هزار و ۲۲ نفر شب اقامت اتباع ایرانی و دو هزار و ۱۳۴ اقامت شب اتباع خارجی در استان لرستان ثبت‌شده این در حالی است که اقامت بسیاری از گردشگران خارج از هتل‌ها و در مهمانسرای ادارات و منزل اقوام است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان گفت: در راستای توسعه و ترویج صنایع‌دستی و ایجاد اشتغال پایدار، حدود ۹۸۵ کارت هنرآموزی در ۲۸ رشته، ۷۰۰ فقره کارت شناسایی، هشت فقره کارت ادامه تأسیس کارگاه و همچنین شش فقره پروانه توسعه کارگاه و ۴۲۵ فقره کارت کارگاه انفرادی صادرشده است.

وی اظهار داشت: برگزاری ۲۲ دوره آموزش با شرکت ۲۱۱ نفر از شاغلین در استان لرستان، برگزاری دوره آموزش صنایع‌دستی در ۱۱‌شهرستان، ۲۶ دوره در ۱۹ رشته و همچنین شرکت در ۲۲ نمایشگاه سراسری، منطقه‌ای و بین‌المللی با ظرفیت ۴۵ غرفه، پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به تعداد ۴۵۰ هنرمند صنایع‌دستی با مبلغی بالغ‌بر ۲۲ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال و همچنین پرداخت تسهیلات اشغال‌هایی روستایی و عشایری به تعداد ۱۰۳ نفر با مبلغ ۲۷ هزار و ۲۵۰ میلیون ریال و برپایی فاز اول نمایشگاه دائمی تولیدات صنایع‌دستی به تعداد ۱۵ غرفه در باغ گلستان از دیگر اقدامات سازمان میراث فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری لرستان است.

قاسمی افزود: میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان امسال از محل اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‌ای ۲۴۶ هزار میلیون ریال اعتبار داشته که با پیگیری‌های انجام‌شده بخشی از تخصیص‌ها جهت پروژه‌های عمرانی گرفته‌شده و از محل اعتبارات ملی ۱۷۹ هزار و ۴۵۰ میلیون ریال سهم استان لرستان است.

انتهای پیام/د

قطار گردشگری لرستان رونمایی می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.