کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی مرکز بهداشت همدان از آغاز طرح «سلامت رمضان» در این استان خبر داد.

اجرای طرح سلامت رمضان در همدانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،  افشین حولکی کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی مرکز بهداشت همدان بیان کرد: بازرسان در طرح سلامت رمضان علاوه بر بررسی وضعیت بهداشتی قنادی‌ها و مکان عرضه آش و حلیم، بهداشت اماکن متبرکه، مساجد و مکان‌های زیارتی را نیز رصد می‌کنند.

وی اضافه کرد: تیم‌های بازرسی با استفاده از دستگاه پرتابل اقدام به سنجش کیفیت روغن مورد استفاده برای تهیه زولبیا و بامیه می‌کنند.

کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی معاونت بهداشتی همدان اظهار داشت: چنانچه روغن و مواد اولیه مورد استفاده حایز شرایط لازم نبوده و بیش از حد استفاده شده باشد، در محل معدوم می‌شود.

حولکی ادامه داد: وضعیت عرضه مواد غذایی در نمایشگاه نیز بررسی می‌شود تا از عرضه اجناس متفرقه و بدون کیفیت جلوگیری شود.

وی گفت: در نخستین نشست کمیسیون نظارت بر اصناف و اماکن موضوع‌هایی همچون تداخل صنفی به ویژه در ماه مبارک رمضان مطرح شد.
کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی همدان افزود: برخی اصناف از جمله دارندگان بنگاه معاملات ملکی اقدام به عرضه آش، شله زرد، زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان می‌کنند.

حولکی ادامه داد: همچنین برخی از خواروبارفروشی‌ها به ویژه در روستا‌ها اقدام به عرضه زولبیا و بامیه می‌کنند در حالیکه این اقلام باید در قنادی‌ها تولید و به فروش برسد.

وی بیان کرد: طبق تصمیم اعضای کمیسیون نظارت بر اصناف و اماکن تیم‌های مشترک با حضور بازرسان معاونت بهداشتی، تعزیرات، اتاق اصناف، اتحادیه اغذیه فروشی‌ها و اماکن تشکیل شده و در ماه رمضان فعالیت می‌کنند.

کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی همدان اظهار داشت: تیم‌های بازرسی با افرادی که اقدام به عرضه آش و شله زرد در خارج از مغازه می‌کنند برخورد می‌کند.

حولکی اضافه کرد: در صورت ضرورت و تمرد فرد خاطی، محل فعالیت او پلمب یا جواز فعالیت او باطل شده و متخلف به مرجع قضایی معرفی می‌شود.

وی ادامه داد: عرضه آش و شله زرد در خارج از مغازه نمایی زشت از شهر را به نمایش گذاشته و علاوه بر آن، رفت و آمد عابران و خودرو و نشست گرد و غبار و میکروب بر روی این مواد غذایی می‌تواند موجب بروز بیماری شود.

کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی معاونت بهداشتی همدان بیان کرد: تیم‌های بهداشت محیط همدان در خارج از ساعت اداری نیز اقدام به گشت زنی، بررسی وضعیت مواد غذایی و برخورد با متخلفان می‌کنند.

انتهای پیام/د.ا

طرح «سلامت رمضان» در همدان اجرا می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.