
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، افشین حولکی کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی مرکز بهداشت همدان بیان کرد: بازرسان در طرح سلامت رمضان علاوه بر بررسی وضعیت بهداشتی قنادیها و مکان عرضه آش و حلیم، بهداشت اماکن متبرکه، مساجد و مکانهای زیارتی را نیز رصد میکنند.
وی اضافه کرد: تیمهای بازرسی با استفاده از دستگاه پرتابل اقدام به سنجش کیفیت روغن مورد استفاده برای تهیه زولبیا و بامیه میکنند.
کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی معاونت بهداشتی همدان اظهار داشت: چنانچه روغن و مواد اولیه مورد استفاده حایز شرایط لازم نبوده و بیش از حد استفاده شده باشد، در محل معدوم میشود.
حولکی ادامه داد: وضعیت عرضه مواد غذایی در نمایشگاه نیز بررسی میشود تا از عرضه اجناس متفرقه و بدون کیفیت جلوگیری شود.
وی گفت: در نخستین نشست کمیسیون نظارت بر اصناف و اماکن موضوعهایی همچون تداخل صنفی به ویژه در ماه مبارک رمضان مطرح شد.
کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی همدان افزود: برخی اصناف از جمله دارندگان بنگاه معاملات ملکی اقدام به عرضه آش، شله زرد، زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان میکنند.
حولکی ادامه داد: همچنین برخی از خواروبارفروشیها به ویژه در روستاها اقدام به عرضه زولبیا و بامیه میکنند در حالیکه این اقلام باید در قنادیها تولید و به فروش برسد.
وی بیان کرد: طبق تصمیم اعضای کمیسیون نظارت بر اصناف و اماکن تیمهای مشترک با حضور بازرسان معاونت بهداشتی، تعزیرات، اتاق اصناف، اتحادیه اغذیه فروشیها و اماکن تشکیل شده و در ماه رمضان فعالیت میکنند.
کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی همدان اظهار داشت: تیمهای بازرسی با افرادی که اقدام به عرضه آش و شله زرد در خارج از مغازه میکنند برخورد میکند.
حولکی اضافه کرد: در صورت ضرورت و تمرد فرد خاطی، محل فعالیت او پلمب یا جواز فعالیت او باطل شده و متخلف به مرجع قضایی معرفی میشود.
وی ادامه داد: عرضه آش و شله زرد در خارج از مغازه نمایی زشت از شهر را به نمایش گذاشته و علاوه بر آن، رفت و آمد عابران و خودرو و نشست گرد و غبار و میکروب بر روی این مواد غذایی میتواند موجب بروز بیماری شود.
کارشناس ناظر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی معاونت بهداشتی همدان بیان کرد: تیمهای بهداشت محیط همدان در خارج از ساعت اداری نیز اقدام به گشت زنی، بررسی وضعیت مواد غذایی و برخورد با متخلفان میکنند.
انتهای پیام/د.ا