۷۰۰ میلیارد ریال وجه گندم به کشاورزان استان بوشهر پرداخت شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: از آغاز خرید گندم مازاد بر مصرف کشاورزان تاکنون ۷۰۰ میلیارد ریال بابت وجه گندم به گندمکاران این استان پرداخت شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، محمد تقی منوچهری روز پنجشنبه درشورای مدیریت بحران استان بوشهر افزود: این میزان وجه گندم در کمتر از ۲۴ ساعت از طریق بانک‌های عامل به حساب کشاورزان واریز شده است.

وی بیان کرد: از آغاز خرید گندم مازاد بر مصرف کشاورزان تاکنون ۴۶ هزار و ۲۰۰ تن گندم و یکهزار و ۵۰۰ تن بذر خریداری شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۶ هزار و ۱۰۰ تن خرید شده بود افزایش چشم گیری نشان می‌دهد.

منوچهری اضافه کرد: کیفیت بالای محصول گندم خریداری شده و پرداخت به موقع وجه گندم از ویژگی‌های بارز خرید گندم امسال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: نبود مراکز خرید مباشرین از مشکلات کشاورزان شمال این استان بود که با دستور استاندار این مشکل درگناوه برطرف و خرید از ساعت ۹ صبح امروز در این شهرستان آغاز شد.

وی تاکید کرد: همچنین با دستور استاندار بوشهر به زودی مشکل خرید گندم در جنوب استان بوشهر نیز به زودی برطرف می‌شود.
منوچهری یادآورشد: ۴۲ کیلومتر جاده دسترسی مزارع و ۳۱ کیلومتر شبکه فرعی در راستای آبرسانی به اراضی کشاورزی در استان بوشهر احداث شده است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: در سال آبی جاری تا تاریخ چهار اردیبهشت امسال ۳۵۸.۷ میلیمتر بارندگی در استان ثبت شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

فرج الله شکوهی افزود: پارسال در این مدت تنها ۱۲۳ میلیمتر بارندگی در استان بوشهر ثبت شده بود.

وی بیان کرد: شهرستان دیلم با ۴۸۳.۵ میلیمتر بیشترین و عسلویه با ۲۱۲.۲ میلیمتر کمترین بارندگی در استان را داشتند.

شکوهی اظهارداشت: پدیده غالب بارندگی‌ها در هفته پیش رو باد به خصوص در مناطق جنوبی استان بوشهر پیش بینی شده است.

وی گفت: پیش بینی می‌شود برای سه ماه آینده در اردیبهشت ماه دمای نرمال و افزایش بارندگی بین پنج تا ۱۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته باشیم.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهرافزود: همچنین برای خرداد و تیرماه نیز بارش صفر و بیش بینی دما برای خرداد ۳۳ و در تیر ماه تا ۴۰ درجه پیش بینی می‌شود.

انتهای پیام /پ

آغاز خرید گندم مازاد بر مصرف کشاورزان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.