مدیرکل نظارت بر بهبود روش‌های بهره‌برداری آب و فاضلاب:

پوشش شبکه فاضلاب شهری به مرز ۵۱ درصد رسید/ بهره‌مندی ۳۲ میلیون نفر از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب

وکیلی از پوشش ۵۱ درصدی شبکه فاضلاب در شهر‌های کشور که جمعیتی بالغ‌بر ۳۲ میلیون نفر می‌شود، خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پاون، بهنام وکیلی گفت: در بخش شهری حدود ۷ میلیون انشعاب فاضلاب، ۶۵ هزار کیلومتر شبکه فاضلاب و ۲۱۶ تصفیه‌خانه فعال در مدار بهره‌برداری است و حدود ۳۳۰ شهر از تعداد کل شهر‌های ایران از تأسیسات فاضلاب برخوردارند.

مدیرکل نظارت بر بهبود روش‌های بهره‌برداری از فاضلاب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اظهار داشت: در کل کشور ۵۰.۸ درصد از جمعیت شهری تحت پوشش تأسیسات جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب هستند و این آماری است که اخیرا جمع‌آوری و استحصال شده و در واقع می‌توان گفت آمار پایان سال ۱۳۹۷ کشور در خصوص میزان بهره‌مندی جمعیت شهری ایران از تأسیسات فاضلاب است.

وی افزود: این ۵۰.۸ درصد از جمعیت شهری ایران، جمعیتی بالغ‌بر ۳۲ میلیون نفر از شهرنشینان را شامل می‌شود، به عبارتی حدود ۳۲ میلیون نفر از جمعیت شهری کشور تحت پوشش شبکه و تأسیسات فاضلاب است.

مدیرکل نظارت بر بهبود روش‌های بهره‌برداری از فاضلاب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: فاضلاب این جمعیت ۳۲ میلیون نفری در شهر‌ها به‌صورت مستمر جمع‌آوری شده و با استفاده از خطوط لوله به تصفیه‌خانه‌های فاضلاب هدایت می‌شود، تصفیه شده و پسابی تولیدی آن برای استفاده از مصارف مختلفی تخصیص داده می‌شود.


یشتر بخوانید: تبدیل ایران از گران‌ترین مصرف‌کننده به ارزان‌ترین مصرف‌کننده آب از طریق یارانه‌های انرژی


وکیلی در خصوص پوشش فاضلاب در روستا‌های کشور گفت: سطح پوشش فاضلاب در مناطق روستایی از شهر‌ها بسیار کمتر است و زیر یک درصد از جمعیت روستایی کشور از تأسیسات فاضلاب برخوردارند.

وی افزود: در اقصی نقاط کشور در تصفیه‌خانه‌های در مدار بهره‌برداری، به‌طور مستمر فاضلاب خام انسانی به روش‌های مختلف از شیوه‌های متداول گرفته تا پیشرفته تصفیه شده و در نهایت سالانه یک میلیارد و ۱۳۶ میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب تولید می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت نیرو ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار