اجرای طرح ملی کآشف، با حمایت اتاق بازرگانی در جنوب کرمان

مدیر اجرایی اتاق بازرگانی در جنوب کرمان گفت: طرح ملی کآشف ( کارآفرینان شایسته فردا ) در منطقه جنوب کرمان از سال گذشته اجرایی شده است.

علی محبان مدیر اجرایی اتاق بازرگانی،صنایع ، معادن و کشاورزی جنوب کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: طرح ملی کآشف (کارآفرینان شایسته فردا) با همكاری دانشكده كارآفرينی دانشگاه تهران، از آذر ماه سال ١٣٩٠ آغاز به كار کرده و تاکنون از همكاری بيش از ١٢٠ نفر از كارشناسان و پژوهش­گران، تحت نظر كميته علمی استفاده کرده است.

وی افزود: طرح کآشف برای تقویت و پرورش روحیه کار آفرینی در کودکان،نوجوانان و جوانان که حدود ۸ سال است در برخی از استان های کشور  اجرایی شده و در جنوب کرمان با حمایت اتاق بازرگانی از سال گذشته اجرا شده است.

محبان تصریح کرد: لازمه بهبود فضای كسب و كار، كسب مهارت های لازم است، اتاق بازرگانی بصورت ویژه در سطوح مختلف مهارت افزايی را در منطقه رونق خواهد داد.

علی محبان گفت: اجرای طرح مدرسه فصلی خلاقيت و حمايت از طرح ملی كآشف از جمله فعاليت های اتاق بازرگانی در حوزه آموزش است.

وی افزود: این طرح در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی برای مهارت افزایی کودکان، نوجوانان و جوانان در شهرستان های قلعه گنج ، رودبار جنوب ، جیرفت و عنبرآباد و دیگر شهرستان های جنوبی استان کرمان اجرا می شود.

مدیر اجرایی اتاق بازرگانی در جنوب کرمان با اشاره به اینکه شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی دو روزه حضور داشتند و مورد ارزیابی اساتید قرار گرفتند گفت: آزمون تشریحی طرح کاشف طی دو مرحله در روزهای ۲۳ و ۲۴ خرداد و روزهای ۱۵ و ۱۶ تیر از ساعت ۱۸ تا ۲۰ به صورت غیر حضوری و آنلاین در سراسر کشور برگزار شد که شرکت کنندگان منطقه جنوب کرمان با موفقیت این آزمون را پشت سرگذاشتند.

محبان ضمن تشکر از کادر اجرایی کآشف در استان کرمان افزود: اجرای طرح ملی کآشف در جنوب با همکاری تیم اجرایی کآشف استان از سال گذشته شروع شده است و مربیان که امسال در این طرح فعالیت خواهند داشت بومی منطقه هستند طی آزمونی که به صورت سراسری برگزار شد دو نفر از مربیان جنوب کرمان نمره قبولی آزمون را دریافت کردند و ادامه فعالیت های طرح کآشف را با مربیان بومی انجام می دهیم.

مدیر اجرایی اتاق بازرگانی در جنوب کرمان تصریح کرد: دیگر شرکت کنندگان به دلیل نقصی که در آزمون آنها بوجود آمده بود و نتوانستند این مرحله در آزمون شرکت کنند در مرحله بعد در این آزمون شرکت کرده و پس از اعلام نتایج به عنوان کادر اجرایی و مربی کآشف فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

طرح کآشف چیست؟
طرح ملی كآشف (كشف، ارزيابی و آماده سازی شايستگی های فردی در حوزۀ كسب و كار و كارآفرينی ) با هدف تربيت دانش ­آموزان ايرانی به عنوان كارآفرينان شايستۀ فردا در نظر دارد تا پس از ارزیابی توانایی دانش آموزان در این زمینه، با آموزش و تقویت مهارت ها و ویژگی های کارآفرینانه آن ها، افرادی خلاق، نوآور، ریسک پذیر، متعهد و فرصت آفرین پرورش دهد تا ضمن خلق ایده های جدید، با عملی کردن آن به سوی جامعه ای سعادتمند و متعالی گام بردارند.

این طرح در سطح ملی، استعداد های کار آفرینی نوجوانان و جوانان را شناسایی و ضمن ارائه بازخورد مناسب به هر فرد منجر به ارتقای فردی می شود. همچنین به نظام آموزشی کشور در سطح ملی جهت طراحی و پیاده سازی برنامه های مناسب برای ارتقای این استعداد ها، کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/ی

اجرای طرح کاشف در جنوب کرمان

برچسب ها: صنعت ، معدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار