رضا عزتیان، مدیر برنامههای بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، نباید بیش از سه گرم نمک در روز استفاده کرد، این در حالی است که میزان مصرف نمک روزانه  در ایران بالای پنج گرم است.
وی افزود: به همین منظور وزارت بهداشت، بازرسیهای مستمر را در سراسر کشور با هدف اندازهگیری میزان نمک مصرفی در تهیه نان و نبود ماده جوهر قند، انجام میدهد.
عزتیان تاکید کرد: یکی از برنامههای وزارت بهداشت برای اصلاح تغذیه مردم در زمینه مصرف نمک، برگزاری دورههای آموزشی در خانههای بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت است . خوشبختانه با انجام این کلاسهای آموزشی میزان مصرف نمک در بین مردم ایران کاهش پیدا کرده است.