رئیس قوه قضاییه گفت: تفاوت در نوع پرداخت‌های حقوق به افرادی که از حیث تجربه، توانمندی و تحصیلات یکسان هستند، به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

ضرورت عادلانه ساختن نظام پرداخت حقوق در کشور/ حل مشکل استخدامی ۶ هزار پذیرفته آزمون قوه قضاییه تا پایان سالبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه در دیدار نمایندگان کمیسیون اجتماعی و کمیسیون مشترک رسیدگی به لایحه اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری مجلس شورای اسلامی، همکاری و تعامل بین قوا را یک ضرورت اجتناب ناپذیر دانست و اظهار کرد: ما مجلس و دولت را در مبارزه با فساد کنار خود می‌بینیم و معتقدیم حساسیت در قوا برای مقابله با فساد باید مضاعف باشد، زیرا هر گونه روابط ناسالم و فساد، برای توسعه یافتگی، امنیت سرمایه گذاری و کارآفرینی مضر است.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: ما معتقدیم شهدا در بهترین شرایط سنی در مسیر ایثار و فداکاری قدم برداشتند و بهترین معامله را کردند. آن ارواح بزرگ، امروز ناظر بر اعمال ما هستند و پسندیده نیست برخی افراد با سوداگری و سوءاستفاده خود، آبروی کشور و نظامی را که این خون‌های مطهر برای قوام و دوام آن بر زمین ریخته شده، مورد خدشه قرار دهند؛ لذا هر دلسوز و دغدغه مندی باید امروز در این عرصه مدعی باشد و اجازه ندهد که این نظام پاک، آلوده شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با بیان اینکه نباید اجازه داد امید مردم خوب، متدین و مخلص کشور، تبدیل به یاس شود، افزود: امروز دشمن بر طبل یاس و ناامیدی می‌کوبد و ما همگی مأموریت داریم، به گونه‌ای عمل کنیم که یاس بر مردم عزیزمان عارض نشود.

نظام پرداخت حقوق در کشور باید عادلانه شود

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از این دیدار به موضوع لایحه مدیریت خدمات کشوری اشاره و اظهار کرد: اولین گام در اجرای عدالت، قانون عادلانه است و قانونگذار عادل در کنار مجریان عادل و قضات عادل می‌توانند مزه شیرین عدالت را در کام مردم جاری کنند. بر همین اساس لازم است نظام پرداخت حقوق در کشور، عادلانه شود. ما قائل به یکسان‌سازی حقوق‌ها نیستیم، اما اینکه حقوق افراد با مدارک تحصیلی، تجربه و توانمندی یکسان به این میزان متفاوت باشد، برای هیچکس قابل توجیه نیست؛ لذا عادلانه سازی پرداخت‌ها به عدالت در نظام اداری ما کمک می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در ادامه با اشاره به دشواری کار قضات، خاطرنشان کرد: قضات، امکان اینکه کار دوم انتخاب کنند ندارند و کارشان نیز بسیار سخت و دقیق است. دستور دین مبین اسلام نیز تامین معیشت قاضی است. در این راستا از مجلس محترم می‌خواهیم که واقعا در این جهت اقدام جدی کنند تا قضات شاغل و بازنشسته از لحاظ معیشت در تنگنا نباشند.

رئیس قوه قضاییه درباره شورای حل اختلاف نیز گفت: ما معتقدیم شورای حل اختلاف به معنای دقیق کلمه باید امر حل اختلاف را عهده دار باشد. در این شورا، افرادی به صورت داوطلبانه مشغول کار بوده اند که دیگر امکان فعالیت بدون دریافت حقوق برایشان وجود ندارد. لایحه‌ای در خصوص شورا‌های حل اختلاف در مجلس مطرح است و اصلاحاتی نیز برای آن در نظر گرفته شده که همین روز‌ها تقدیم خواهد شد تا مشکلات نیروی انسانی شورای حل اختلاف، رفع شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی درباره واحد‌های تولیدی در کشور، با بیان اینکه ما معتقدیم به دلیل تخلف یک یا چند نفر، یک واحد تولیدی نباید فعالیتش متوقف یا تعطیل شود، به مشکلات کارگران و مساله خصوصی سازی در کشور اشاره کرد و افزود: هیچ کس با اصل خصوصی سازی مخالف نیست، منتها شکل خصوصی سازی در کشور ما اشکالات ساختاری دارد. ما معتقدیم دولت باید به عنوان یک ناظر حامی، در جهت توانمندسازی واحد‌هایی که واگذار می‌شود، عمل کند و خصوصی سازی به نحوی باشد که نهایتا به رونق تولید و حفظ حقوق کارگران بینجامد.

دغدغه کارگران قابل درک است و باید دستگاه‌های مسئول مشکلات را حل کنند

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اعتراضات کارگری در کشور کم نیست و ما در حال رسیدگی به آن‌ها هستیم، تصریح کرد: شنیدن اعتراض از زبان کسانی که مشکل دارند، وظیفه ماست. دغدغه کارگران قابل درک است و باید دستگاه‌های مسئول مشکلات را حل کنند منتها گاهی کسی در پوشش مسائل کارگری، اهداف دیگری را دنبال می‌کند که ما این قبیل اقدامات را نباید به حساب کارگران بگذاریم. کارگری که واقعا به دلیل مشکلات کارگری اعتراض می‌کند، باید مورد تقدیر قرار گیرد و خود کارگران باید مقابل کسانی که فضای اعتراضات کارگری را آلوده می‌کنند، بایستند.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت نهادینه سازی فرهنگ بهره مندی از اسناد رسمی تأکید کرد و گفت: امروز بسیاری از پرونده‌های قضایی محصول میدانداری اسناد عادی هستند و مشکلات زیادی از این طریق پدید آمده است.

رئیس قوه قضاییه همچنین در پاسخ به برخی درخواست‌ها، نسبت به برگزاری دیدار با نمایندگان زن مجلس اعلام آمادگی کرد و اطمینان داد که ﻻﯾﺤﻪ ﺗﺄﻣﯿﻦ اﻣﻨﯿﺖ زﻧﺎن در ﺑﺮاﺑﺮ ﺧﺸﻮﻧﺖ، حداکثر تا ۱۵ شهریور آماده شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی از مجلس برای قانون اعاده اموال نامشروع قدردانی کرد و در خصوص دستورالعمل کرامت نیز اظهار کرد: این امر برای ما جنبه دفعی و لحظه‌ای ندارد و به صورت مستمر بر آن نظارت خواهیم داشت.

رئیس قوه قضاییه در پاسخ به سوال برخی نمایندگان درباره وضعیت جذب ۶۰۰۰ نیرو که در آزمون قوه قضاییه شرکت کرده اند نیز تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه در این زمینه مشکلاتی داشت که هفته جاری با رئیس محترم این سازمان و همچنین برخی عزیزان از سازمان امور اداری و استخدامی جلسه‌ای داشتیم و قرار شد مشکل این نیرو‌ها تا پایان سال جاری حل شود.


بیشتر بخوانید: خبر خوش رئیسی برای ۷۰۰۰ پذیرفته شده آزمون استخدامی قوه قضاییه/ پایان ۲ سال انتظار برای استخدام


حجت الاسلام و المسلمین رئیسی درباره آمار سرقت در کشور نیز بر ضرورت بررسی و در عین حال برخورد با این موضوع تأکید کرد و بسیاری از سرقت‌ها را ناشی از مشکلات اقتصادی دانست.

براساس این گزارش، نمایندگان مجلس حاضر در این دیدار نیز به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/

توضیحات حجت الاسلام رئیسی درباره استخدام ۶ هزار نیروی پذیرفته شده آزمون دستگاه قضا

برچسب ها: قوه قضاییه ، دادگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۱:۲۵ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
95درصد مسئولین از کلمه "باید"استفاده می کنند
باید چکار بکنیم
باید چکار نکنیم
باید.............
در عمل اما باید به نباید تبدیل می شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۳ ۱۸ آذر ۱۳۹۸
با سلام و خدا قوت خدمت آیت الله رییسی مجری عدالت.خدمت شما عرض کنم فکری هم به حال حقوق کم کارمندان زحمتکش و بدون توقع دادگستری کنین که بدون هیچ دریافت چ اضافه کاری تا ساعت ها بعد از اتمام ساعت اداری و حتی در روزهای تعطیل سره کار میمونن و کار مردم را انجام بدهن خدایی به علت کمبود نیروی انسانی هر یک نفر کارمند تو قوه قضاییه داره اندازه سه نفر کارمند کار میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۸
سامانه تمام پرداختها باید زیر نظر قوه قصائیه بره
Iran (Islamic Republic of)
روح اله سویزی
۲۳:۱۱ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
سلام علیکم
گردشکاری به استناد گزارش غلط مامور کلانتری وبی توجهی سهل (انگاری)مامور راهور و جهل و عدم آگاهی دادیار از حقایقی که اتفاق افتاده باید همراه اسناد مثبته ای که در پرونده باشد و متصدیان ناقص تشکیل داده اند باید بعداز شصت روز از دادسرا ناحیه ۱۲ منطقه واقع درپارک شهر برای پیگیری مجدد به شورای حل اختلاف ارجاع دهند و قریب ۴۸۰ ساعت وقت کاری قاضی و منشی های دفتر و بازرسیهای متعدد و سایر افرادی کنترل لوازم و تایپ تکثیر وکپی های بی جهت و هزینه های بی مورد که برای هرکدام حقوق های کلانی از بیت المال پرداخت می گردد ودر کلانتری و راهرو وستاد ترخیصبه همین شکل بوده و هنوز این مصیبت هنوز ادامه دارد و تازه شورای حل اختلاف آن مانده استناد در صورتیکه در فرمایشات مقام عالی قضائیه جناب مستطاب حجت الاسلام والمسلمین رئیسی فرموده‌اند باید از تشکیل و ورود پرونده جدید در دادگاه ها جلوگیری بعمل آید
Iran (Islamic Republic of)
ر.عسلام
۱۹:۳۷ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
سلام . جناب آقای رییسی
لطفا سری هم به شورای حل اختلاف اردبیل بزنید . بی عدالتی پارتی بازی غوغا میکند . بخصوص اگر از شهر دیگه ی کارت به اونجا بکشه . غریب کشی غوغا میکند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
رزمنده هایی را که به بهانه خدمت سربازی دو سال زودتر بازنشسته میکنن و تمام مزایاشون رو نصف میکنن این برخلاف رسیدگی تمام کشورهای جهان به کهنه سربازاشونه لطفا شما رسیدگی نمایید. یک مملکت مستحکم باید نیروی دفاعی قوی داشته باشه نه دلال و آقازاده و نجومی بگیر و اختلاسگر قوی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
چي بگم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۵ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
شما رییس جمهور میبودید وضع این نبود
United Arab Emirates
ناشناس
۱۴:۱۳ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
الله اعلم
Poland
reza
۰۰:۵۷ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
من از باشگاه خبرنگاران جوان و از قوه قضاییه میخوام به بحث مالیات کسبه به خصوص بازار حسن اباد رسیدگی کنند
مالیاتهای بسیار سنگین برای کسبه میبندند بدون ملاحظه وضعیت کسب و کار و اقتصاد مملکت
خدا شاهده الان مغازه دارا راضین مغازه رو ببندن چون توان پرداخت مالیاتو ندارن
مغازه دار با ۳۰ سال سابقه
این مغازه دار میخواد سرپایی کار کنه
خدارو خوش نمیاد والله
خواهش میکنم پیگیری کنید
این سازمان مالیات فقط مردمو میبره میاره هرچی هم خودش صلاح بدونه مینویسه درآخر هم حرف خودشه
Iran (Islamic Republic of)
سینا
۰۰:۲۱ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
سید جان دوست دارم ان شاءالله در تمام مراحل زندگی موفق و پیرو خط ولایت باشید یاعلی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۰ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
این موضوع هم مثل حقوق های نجومی هر چند وفت یک بار نقل مجالس می شود بعد هم کاری صورت نمی گیرد یادیوان محاسبات می گوید حل شد
Iran (Islamic Republic of)
محمد رضا
۲۳:۱۰ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
جناب آقای رئیسی جایگاه دیوان عدالت اداری مستحکم بفرما ئید، خصوصا مدت رسیدگی در واحد اجرای احکام دیوان و بر خورد با استنکاف کنند با احکام قضایی که مشمول زمان طولانی نشود ،با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۷ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
هزینه های سرسام آور دادرسی نیم عشر دولتی وغیره کجا میرود در دوره آقای رییس مدد جویان کمیته امداد و بهزیستی که از هزینه های دادرسی معاف بودند اکنون در خصوص پرونده های کیفری طبق ابلاغیه جدید معاف نیستند مگر سازوکار قوه قضاییه یک سازوکار اداری بیشتر است اینهمه پول کجا میرود این عزیزان بخصوص معلول آن درماه فقط بایرانه نزدیک دویست هزار تومان دریافتی دارند حالا اگر مورد ظلم واقع شوند حدودا دریک پرونده ساده دو برابر این مبلغ باید هزینه کنند
Iran (Islamic Republic of)
میرک
۲۲:۴۷ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
اقای رئیسی خداقوت امیدوارم درسایه توجهات حضرت ولیعصر(عج)درخدمت محرومین ومظلومین موفق وموئدباشیدعرایض محضرمبارک تقدیم انشاءا...موردعنایت قرارگیردحواهشمند است حداقل ازحوزه مسئولیت خودشروع کنیداکثرکارشناسان بازنشسگان ادارجات هستندویاقضات بازنشسه بعنوان وکالت فعالیت مینمایندویابیشترایشان دوشغله میباشندایااین کارهافرصت اشتغال ازسایرجوانانیکه به نان شب محتاجندسلب نمی کنه شما رابه خداجانب عدالت مدنظر باشد (الهم عجل لی ولیک الفرج)
Iran (Islamic Republic of)
یزدان نورانی
۲۲:۱۸ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
جناب حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی سلام علیکم اینجانب یزدان نورانی سروان ارتش نزاجا هستم که با احتساب سه سال خمت در سپاه در تاریخ5بهمن1396 بازنشسته شدم و در 29 فروردین1398(سال جاری) مبلغ : 671280000 ریال به حسابم واریز کردند اولا" چرا اینقدر کم آیا پاداش سی سال خدمت (آورارگی و دوری از خانواده چه زمان جنگ و چه بعد از جنگ) و دور بودن از موطن اصلی تا هم اکنون {17/5سال از خدمتم را در کردستان بودم مریوان 11/5سال 3سال سنندج (از63/2/26 الی 67/09/09 حدودا" سه سال سپاه مریوان پایگاههای مختلف بودم } وسال 62 بمدت شش ماه ونیم در چهاد استان مازندران ستاد بازسازی سوسنگرد خدمت کرد این هم آخر عاقبتم با این این پول اندک که بعد از 15 ماه پرداخت شد چکار میتونم بکنم این عدالته شکایت خود را کجا مطرح کنم جائی برای رسیدگی هست ومن الله توفیق
۱۲۳۴
آخرین اخبار