کد خبر: ۷۰۶۶۵۷۶
گروه : همدان » همدان
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۲

نگهداری غذا در بیرون از یخچال باعث فاسد شدن آن می شود.

شرایط نگهداری غذا در بیرون از یخچالبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، رفعتی,مدیر سلامت محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان گفت :از نگهداری غذا بیش از دو ساعت در بیرون از یخچال خوداری شود که این امر باعث میکروبی شدن غذا می شود وانواع بیماریهای گوارشی حتی سرطان را در پی دارد.

او با اشاره به نگهداری و فساد پذیر بودن غذا در بیرون از یخچال  افزود:غذا نباید بیش از دو ساعت در خارج یخچال بماند و اگر مجبور به نگهداری مواد غذایی هستید باید غذا داخل یخچال و در دمای ۴  درجه نگهداری شود .

رفعتی افزود  دمای بالای ۶۵درجه سانتیگرداد هم از میکروبی شدن غذا و فساد آن جلوگیری می کند .

انتهای پیام/غ

نگهداری غذا برای مدت معین در یخچال امکان پذیر است.

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر