میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میرزا قاسمی یکی از غذا‌های خوشمزه ایرانی است که متعلق به شهر‌های شمالی کشور است.

بهترین روش درست کردن میرزا قاسمی گیلانی

میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد.

مواد لازم (برای ۴ نفر):
سیر ۴ حبه
بادمجان ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان‌ها را کباب کنید به طوری که پوست آن بسوزد و داخل آن نرم شود (البته اگر طعم کبابی آن را دوست ندارید می‌توانید بادمجان‌ها را سرخ کنید) سپس بادمجان‌ها را با گوشت کوب له کنید یا در درون مخلوط کن بریزید در قابلمه‌ای کوچک آب میریزیم و حرارت آن را زیاد میکنیم تا زود به جوش بیاید آن گاه گوجه فرنگی‌ها را در آن قرار می‌دهیم تا کمی نرم شوند و بتوانیم پوست شان را جدا کنیم. سیر‌ها را پوست میگیریم و میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم.

در داخل یک تابه مقداری روغن میریزیم و کمی تامل میکنیم تا داغ شود سپس سیر رنده شده را درون روغن تفت می‌دهیم. گوجه‌ها را کمی خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم وبا سیر تفت می‌دهیم و بادمجان میکس شده را به مواد تابه می‌افزاییم.

و مجددا تفت میدهیم و نمک، فلفل سیاه روی مواد میریزیم و صبر میکنیم تا آب مواد کاملا تبخیر شود و اصطلاحا به روغن بیفتد. (میتوانید برای خوش رنگ‌تر شدن میرزاقاسمی مقداری رب گوجه فرنگی در کمی روغن بریزید و تفت دهید.و به مواد اضافه کنید، البته قبل از اینکه تخم مرغ را به میرزاقاسمی اضافه کنید).

در تابه‌ای کمی روغن میریزیم و تخم مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم و به مواد میرزاقاسمی می‌افزاییم و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس میرزاقاسمی شما حاضر است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۳ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
واقعا زیبا بود