کد خبر: ۷۱۰۰۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۹

رئیس شبکه دام پزشکی نیشابور گفت: نیشابور قطب تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی است و روزانه ۱۲۰ راس دام سنگین به مشهد جهت عرضه در بازار صادر می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی سلیمانی نیشابور رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: قطب تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی است و روزانه ۱۲۰ راس دام سنگین به مشهد جهت عرضه در بازار صادر می‌شود.

او ادامه داد: نیشابور مقام چهارم تولید گوشت سفید، مقام سوم تولید عسل را در استان دارا می‌باشد.

نیشابور رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور گفت: سالانه ۲۰۶ تن عسل از ۲۱ هزار کندو زنبور عسل تولید و روانه بازار می‌شود.

سلیمانی با اشاره به اینکه در شش ماه اول امسال در نیشابور سه میلیون مرغ زنده کشتار شده که هشت هزار آن غیرقابل مصرف  و معدوم شده است، افزود: امسال ۲۷ هزار و ۳۶۶ راس دام سنگین و دو هزار و ۷۲۴ راس دام سبک در این شهرستان کشتار شده که آمار نسبت به سال قبل ۴۰ درصد کاهش داشته است.

او تصریح کرد: در شش ماه اول امسال دو هزار و ۵۰ لیتر سم ضد کنه به طور رایگان بین دامداران توزیع شده و همچنین به ۸۰ هزار راس دام سنگین واکسن طب برفکی به طور رایگان تزریق شده است.

نیشابور رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور با بیان اینکه میدان دام نیشابور استاندار‌های لازم را دارا نیست، گفت: نیاز است هرچه سریع‌تر کشتارگاه صنعتی واقع در جاده نیشابور به سبزوار به بهره برداری برسد.

سلیمانی با اشاره به اینکه تعدادی از کارکنان شبکه دامپزشکی نیشابور بازنشست شده اند، افزود: در حال حاضر این شبکه با کمبود نیروی انسانی مواجه است.


انتهای پیام//ف. س


تولید سالانه ۲۰۶ تن عسل در نیشابور

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر