کد خبر: ۷۱۰۳۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۲
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۲
کد خبر : ۷۱۰۳۴۹۰

نسرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه وبویراحمد از نظارت بیشتر بر روند کار و کیفیت نانوایی ها در استان خبرداد.

نظارت بیشتر بر روند کار و کیفیت نانوایی ها در کهگیلویه وبویراحمدبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،  صبح امروز بازرسی از نانوایی‌های شهر یاسوج با حضور جمعی از مسئولین مرتبط با بخش آرد و نان کهگیلویه و بویراحمد انجام شد.
 
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: مهمترین خواسته مردم کهگیلویه و بویراحمد ارتقاء کیفیت نان استان است که باید با انجام نظارت‌ها و بازرسی‌های بیشتر این خواسته تحقق پیدا کند.
 
حسین پور افزود: در بسیاری از واحد‌های خبازی سطح استان رعایت قوانین صنفی، مسائل بهداشتی و کیفیت مورد توجه دقیق قرار می‌گیرد و باید پذیرفت برخی از متصدیان واحد‌های نانوایی تخلفاتی را از جمله کم فروشی ودیر پخت کردن نان در زمان صبح را انجام می‌دهند که با برخورد‌های انجام گرفته در حال کاهش است.
 
او گفت: برنامه‌های ارتقاء کیفیت نان در استان شروع شده و نظارت بر ساعت پخت، وزن چانه، کیفیت نان و آموزش کارگران و شاطران نانوایی‌ها با جدیت در حال پیگیری است.
 
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچنین از مردم خواست مراتب تخلف را به ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستان‌ها و سامانه ۱۲۴ برای پیگیری لازم اطلاع دهند.
انتهای پیام/غ

بازرسی از نانوایی های یاسوج

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر