فرهنگ ورزش بانوان در سیستان و بلوچستان نهادینه شود

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: فرهنگ ورزش بانوان با حذف تفکرات غلط مردانه که مانع از ورزش این قشر از جامعه می‌شوند باید نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در دیدار با معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان که در دفتر استاندار برگزار شد اظهار داشت: تعداد اندکی از مردم سیستان و بلوچستان اهل ورزش هستند و به دلایل زیادی هنوز ورزش در سبد خانوار‌های این استان جای خود را پیدا نکرده است.

او ادامه داد:در مناطقی که تفکرات مردانه باعث محدودیت و مانع از ورزش کردن بانوان می‌شود باید با حذف این نوع تفکر غلط، فرهنگ ورزش بانوان در سیستان و بلوچستان نهادینه شود.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در سال‌های اخیر با نگاه ویژه وزارت ورزش و جوانان به این استان، دامنه ورزش از مرکز به شهر‌ها و روستا‌های این نقطه از ایران اسلامی گسترش پیدا کرده است.

او با بیان اینکه به دلیل نبود کارخانه‌ها و بنگاه‌های مالی بزرگ، حمایت بخش خصوصی از هیات‌ها و تیم‌های ورزشی سیستان و بلوچستان ناچیز است، افزود: بسیاری از موفقیت‌های ورزشکاران استان بدون حمایت اسپانسر و با تلاش، تعصب ورزشکاران و مربیان به دست آمده است.

موهبتی اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید به بانوان و جوانان نگاه ویژه‌ای شده به طوریکه امروز یکی از معاونان استانداری از بانوان انتخاب و جوان‌ترین شهردار زن، بخشدار، فرماندار و جوان‌ترین مدیر شهرستانی ورزش و جوانان کشور در سیستان و بلوچستان منصوب شده‌اند.

او با بیان اینکه ۱۱ فضای ورزشی اختصاصی ویژه بانوان در سیستان و بلوچستان وجود دارد و ۳۶۴ فضای ورزشی دیگر هم به صورت مشترک برای بانوان مورد استفاده قرار می‌گیرد، افزود: این فضا‌ها عمدتا در مرکز و برخی از شهر‌های استان وجود دارد به طوریکه تعدادی از شهرستان‌های استان فاقد فضای مشترک یا اختصاصی برای ورزش بانوان هستند.

معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان نیز بر افزایش تعداد جشنواره‌های ورزشی برای تشویق بیشتر بانوان سیستان و بلوچستان به امر ورزش تاکید کرد.

مهین فرهادی زاد گفت: در حوزه آموزش و فرهنگ سازی تلاش خواهیم کرد با تربیت مربی و داور از ظرفیت نیرو‌های استانی در مسابقات و لیگ‌های کشور استفاده شود.

او همچنین از دغدغه وزارت ورزش و جوانان به مشکلات ورزشی و فرهنگی جوانان و بانوان اشاره کرد و اظهار داشت: تلاش می‌کنیم بخشی از اعتبارات مورد نیاز زیرساخت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و ورزشی سیستان و بلوچستان را تامین کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تعداد بیمه شدگان ورزشی استان از ۸ هزار نفر در سال ۹۶ به ۱۹ هزار نفر در سالجاری رسیده است، گفت: در سال‌های اخیر میزان استقبال مردم بویژه بانوان به امر ورزش رشد خوبی داشته است.

ادهم کرد زابلی افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تعداد رشته‌های ورزشی بانوان از ۶ رشته به ۱۷ رشته ارتقا یافته است.

او ادامه داد: بانوان ورزشکار سیستانی و بلوچستانی در رقابت‌های ورزشی امسال به ۱۷ مدال شامل یک مدال طلا، ۱۲ مدال نقره و ۴ مدال برنز دست یافته‌اند در حالیکه پارسال تنها ۶ مدال نصیب بانوان ورزشکار استان شده بود.

انتهای پیام/گ

نهادینه کردن ورزش بانوان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار