نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی:

قاچاق کالا به حداقل میزان خود در کشور رسیده است/برنج‌های دپو شده در انبار‌های زاهدان باید از بلاتکلیفی خارج شود

قاچاق کالا به حداقل میزان خود در کشور رسیده استخجسته گفت:موضوع دپوی برنج در انبارها و بالارفتن سرسام آور قیمت آن در بازار برای ما قابل قبول نیست و باید هر چه زودتر تکلیف این برنج‌ها روشن شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قاچاق کالا از حوزه‌های پرآسیب در بخش تولید است گفت: بازدید، شناسایی و دستگیری افرادیکه در حوزه قاچاق کالا فعالیت می‌کردند سبب شده تا میزان قاچاق در کشور به حداقل آمار خود برسد و اخبار مناسبی در این حوزه نیز وجود دارد که بزودی به اطلاع مردم می‌رسد.

امیر خجسته در حاشیه بازدید از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان  با بیان اینکه تاکنون ۸۵ درصد از گمرکات کشور مورد بازدید قرار گرفته است اظهار داشت: بیش‌از ۱۰ مورد از راه‌های نفوذ قاچاق در کشور شناسایی و با افراد متخلف برخورد جدی شده است.

او بیان کرد: بازدید از گمرکات و بحث قاچاق به شدت در حال پیگیری است و گزارشات به دست آمده به قوه قضاییه ارجاع داده می‌شود.

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: قوه قضاییه امروز به جد در حوزه شناسایی و دستگیری مفاسد اقتصادی، مافیا، قاچاق و مواردی از این دست پیگیر است.

او تصریح کرد: امروز هر جا مطلع شویم مرکزی در حال تخلف بوده بدون اطلاع و یا با اطلاع ورود کرده و موارد را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

خجسته با بیان اینکه اصل وظیفه مجلس شورای اسلامی و نمایندگان نظارت است گفت: مردم نظارت و برخورد با مفاسد اقتصادی را می‌خواهند که این امر بسیار مهم است.

او بیان کرد: امروز مردم به کسی رای خواهند داد که بتواند به درستی کار نظارت را انجام دهد.

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهداف سفر خود به سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این سفر به دنبال نشستی چند ساعته که با رئیس مرکز آمار کشور در خصوص آمار ارائه شده این مرکز انجام شد که با توجه به سوالات و بحث‌هایی که مطرح بود اقناع نشده و به بازدید از مراکز مدنظر پرداختیم.

او ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، همدان، اراک و اصفهان از جمله استان‌هایی هستند که کار بازدید از مراکز آن‌ها مدنظر است.

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان از جمله استان‌هایی است که به صورت تخصصی و ویژه کار بازرسی در آن انجام خواهد شد بیان کرد: حوزه آمار اشتغال، تبیین و شفافیت آن برای مردم یکی از موارد مهم در بازدید از این استان خواهد بود.

او با بیان اینکه ارائه آمار جامع و صحیح بسیار مهم است تصریح کرد: فندانسیون یک کشور بر اساس آمار ارائه شده بنا و تصمیم‌گیری در حوزه‌های مختلف بر اساس همین آمار انجام می‌شود.

خجسته تصریح کرد: این بازدید به صورت ورود ۲ تیم در سیستان و بلوچستان در حال انجام است که تیم دوم کار بازدید از گمرکات، بنادر و قاچاق کالا و موارد از این دست را برعهده دارد.

برنج‌های دپو شده در انبار‌های زاهدان باید از بلاتکلیفی خارج شود

خجسته ظهر امروز در حاشیه بازدید از گمرک این شهرستان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: با توجه به گزارشات رسیده و بالا رفتن قیمت برنج در بازار متاسفانه ممنوعیت فصلی و غیر فصلی سبب شده کالا‌های اساسی مثل برنج که با قیمت ارز دولتی خریداری شده در انبار‌ها بلاتکلیف باشد.

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت خانه‌های دیگر تاکنون برای این قسمت تصمیمی نگرفته اند همچنین به تاجران این قسمت نیز اجازه خروج و عرضه در بازار داده نمی‌شود در عین حال ارزی هم که گرفته شده می‌گویند برگردانید.

او ادامه داد: در این شرایط خاص که در بازار بی نظمی ایجاد شده باید برنج را در انبار‌ها ببینیم من این سوال را دارم که چرا این تصمیم گرفته شده و چرا وزارت صنعت معدن و تجارت در برابر این موضوع سکوت کرده است؟

خجسته خاطر نشان کرد: موضوع دپوی برنج در انبار‌ها و بالارفتن سرسام آور قیمت آن در بازار برای ما قابل قبول نیست طبق گزارشات رسیده امروز گمرک بازدید شده و در هفته‌های آینده در مجلس این موضوع مطرح خواهد شد تا سریعا این موضوع تعیین تکلیف شود و برنج موجود در انبار‌ها در بازار عرضه شود.

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به بی برنامگی درباره تصمیم برای ورود برنج و ممنوعیت ورود آن در عرض ۳ روز گفت: این ممنوعیت و بی برنامگی غیر اصولی برای عده زیادی بیکاری به همراه داشته است قطعا این موضوع در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی بررسی خواهد شد تا اشتغال به قوت خودش در سیستان و بلوچستان پا بر جا باشد.

خجسته تصریح کرد: حمایت از تولید داخلی و برنج تولیدی خودمان را مد نظر داریم، اما این موضوع به این معنی نیست که جلوی واردات گرفته شود، قیمت برنج بالا برود و به مردم فشار بیاید بلکه باید برنج‌هایی که در انبار‌ها دپو شده قبل از این که برایش مشکلی به وجود آید به فروش برسد.

 

انتهای پیام/گ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار