طرز تهیه نان سنتی ترکیه / نان سیمیت فوق العاده لذیذه

در این گزارش طرز تهیه نان سنتی ترکیه با نام نان سیمیت را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان سیمیت جز نان‌های معروف و شناخته شده‌ی کشور ترکیه هستش که معمولا شکلی توخالی و به هم پیچیده داره و با شیره‌ی انگور و کنجد رو مال میشه و فوق العاده لذیذه و میتونه یه نون دلچسب برای صبحونه یا عصرونه به همراه چای به حساب بیاد.

طرز تهیه نان سنتی ترکیه / نان سیمیت فوق العاده لذیذه

مواد لازم

آرد: ۳و نیم الی ۴ پیمانه
شکر: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر خمیر مایه فوری: ۳ و نیم قاشق چای‌خوری
آب: ۱ و ۱/۴ پیمانه
شیر:۱/۲ پیمانه
روغن: ۱/۳ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
شیره انگور: ۱/۲ پیمانه
کنجد: به مقدار لازم

طرز تهیه نان سنتی ترکیه / نان سیمیت فوق العاده لذیذه

طرز تهیه

۱. برای تهیه خمیر نون سیمیت باید ابتدا خمیر مایه رو به عمل بیاریم، پس پودر خمیر مایه فوری، شکر و ۱/۴ از آب که باید ولرم باشه رو داخل یه کاسه میریزیم و خوب با هم مخلوطشون میکنیم.

۲. حالا روی کاسه رو میبندیم و میذاریم تا برای ۱۰ دقیقه بمونه تا خمیر مایه پف کنه و بالا بیاد.

۳. بعد ۳ و نیم پیمانه از آرد و نمک رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و همشون میزنیم و بعد وسط آرد یه چاله درست میکنیم.

۴. حالا خمیر مایه به عمل اومده ۱/۲ پیمانه دیگه از آب که باید ولرم باشه، شیر که اونم باید ولم باشه و روغن رو داخل کاسه میریزیم.

۵. ابتدا شروع به هم زدن مواد با قاشق میکنیم در صورتی که مایه خیلی شل بود کم کم مابقی آرد رو اضافه میکنیم.

۶. وقتی خمیر تقریبا منسجم شد از کاسه درش میاریم و روی یه سطح تمیز و آرد پاشی شده میذاریمش.

۷. حالا به خوبی و حدود ۱۵ دقیقه خمیر رو ورز میدیم تا نرمو لطیف بشه و دیگه به دست تمیز نچسبه.

۸. داخل همون کاسه رو چرب میکنیم و خمیر ورز داده شده رو داخلش میذاریم و روی کاسه رو میپوشونیم

۹. اجازه میدیم تا خمیر برای ۱ الی ۲ ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.

۱۰. حالا خمیر رو بیرون میاریم کمی ورزش میدیم و به ۸ قسمت مساوی تقسیمش میکنیم.

۱۱. بعد هر کدوم از قسمت هارو نصف کرده و به صورت لوله درشون میاریم.

۱۲. لوله هارو به هم میتابونیم و بعد دو سرشون رو به هم میرسونیم و با دست محکم میکنیم تا باز نشه.

طرز تهیه نان سنتی ترکیه / نان سیمیت فوق العاده لذیذه

۱۳. ۱/۲ پیمونه از آب باقیمونده و شیره انگور رو داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم.

۱۴. حالا خمیر شکل داده شده رو به آرومی داخل مایه میذاریم و کل خمیر رو بهش آغشته میکنیم.

طرز تهیه نان سنتی ترکیه / نان سیمیت فوق العاده لذیذه

۱۵. بعد خمیر رو به کنجد آغشته میکنیم، اینکه نونتون پر کنجد یا کم کنجد باشه سلیقه ایه.

طرز تهیه نان سنتی ترکیه / نان سیمیت فوق العاده لذیذه

۱۶. خمیر‌های آماده شده رو روی کاغذ روغنی میذاریم، روشون رو میپوشونیم و باز نیم ساعت بهشون فرصت میدیم تا استراحت کنن.

۱۷. بعد از گذشت این مدت سینی فر رو داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم شده میذاریم تا برای یک ربع تا ۲۰ دقیقه بپزن و طلایی بشن. بهتره سینی رو در قفسه‌های بالایی فر بذارین تا زیر سیمیت‌ها نسوزه.

۱۸. حالا دیگه سیمیت‌های خوشمزه ما حاضرن.

طرز تهیه نان سنتی ترکیه / نان سیمیت فوق العاده لذیذه

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.