کد خبر: ۷۱۲۲۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۰

با اجرای یک طرح در مازندران، سبوس‌گیری گندم کمتر شده است و نان‌های این استان خاصیت بیشتری پیدا کرده‌اند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، در ۵۰۰ واحد نانوایی مازندران قرار است نان سبوس‌دار به مردم ارائه شود؛ نانی با ارزش غذایی بالا که می‌تواند سلامت مردم را تضمین کند.

 

 

 


بیشتر بخوانید: علت رنگ مایل به قهوه‌ای نان‌ها در مازندران چیست؟ + فیلم



انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر