کد خبر: ۷۱۳۷۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۵
۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۵
کد خبر : ۷۱۳۷۵۸۶

معاون فنی بهداشت محیط وزارت بهداشت درباره برخورد با رستوران های متخلف عرضه کباب کوبیده پنج هزار تومانی توضیح داد.

 محسن فرهادی، معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عرضه چلوکباب ارزان قیمت و برخورد با رستوران ها اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی فعلی که موادغذایی گران شده است، مردم باید بدانند که هیچ ارزانی بی حکمت نیست.

وی ادامه داد: باید توجه داشت که احتمال تخلف در عرضه غذاهایی مانند چلوکباب ارزان قیمت پنج هزار تومانی وجود دارد و ما نظارت هایمان را بر رستوران هایی که غذای ارزان عرضه می کنند، بیشتر می کنیم.

معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: کباب کوبیده ای که به قیمت پنج هزار تومان به فروش می  رسد، به طور حتم از مواد اولیه نامرغوب تهیه شده یا تخلفی در مواد اولیه آن رخ داده است.

فرهادی بیان کرد: رستورانی که چلوکبابی پنج هزار تومانی عرضه می کند، نمی تواند از ظرف آلومینیومی یا گیاهی استفاده کند همچنین در این غذاها احتمال استفاده از سنگدان مرغ  و رنگ به جای زعفران وجود دارد و باید مردم به این مولفه ها توجه داشته باشند.

وی ادامه داد: همچنین مواد خام اولیه، برنج نامرغوب و روغن چند بار مصرف از دیگر تخلف هایی است که در عرضه کباب پنج هزار تومانی رخ می دهد.


بیشتر بخوانید: پشت پرده کباب‌های ارزان قیمت در رستوران‌ها/ غذا‌هایی که خبری از گوشت در آنها نیست


با رستورانهای متخلف فروش کوبیده پنج هزارتومانی چه برخوردی می شود؟

معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به نحوه نظارت بر رستوران ها و کترینگ ها یا مراکز عرضه موادغذایی اظهار کرد: بازرسان بهداشتی با دستگاه های پرتابل سنجش و کنترل دما، نمک و روغن مصرفی را انجام می دهند و در صورت مغایرت با شاخص ها به سرعت برخورد می کنیم اما برای سنجش فاکتوری چون وجود سنگدان در کوبیده باید نمونه غذا در آزمایشگاه تست شود.

فرهادی درباره برخورد با رستوران های متخلف عرضه کننده کباب کوبیده ارزان بیان کرد: ما پس از تشخیص بروز تخلف استفاده از سنگدان مرغ و مواد این چنینی در کباب کوبیده ظرف 48 ساعت اقدام به پلمپ رستوران یا مرکز عرضه موادغذایی می کنیم.


بیشتر بخوانید: فریب غذاهای ارزان قیمت رستورانی را نخورید


انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۳
دوستان استفاده از سنگدان مرغ هیچ ضرر و یا ایرادی نداره ، اونی که ایراد داره هر گوشت یا هر چیزی که فاسد شده است ، بالاخره نفری که کوبیده ۵ تومنی میخوره حتما نداره بره کوبیده ۵۰ تومنی بخوره ، خب باید بدونه که گوشت کیلویی ۶۵ تومنی رو تو کوبیده ۵ تومنی نمیریزن ،
فقط اگه کوبیده بوی بدی داشت چه ۵ تومنی و چه ۵۰ تومنی نخورید چون توش از گوشت فاسد شده استفاده شده
hami
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
سلامتی مردم براشون ارزش نداره ؟؟؟!!!
ناشناس
|
Armenia
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
با چلوکبابهای گران چطور؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
اینم راهکار داره یکیش نصب دوربین در آشپزخانه و پایش از راه دور و....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
کباب سنگدان خوشمزس فقط باید یا خودمون درست کنیم یا از افراد مطمئن که به قیمت گوشت قرمز ندن
شهرام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
همه جا از هم بدتره
اش گرفتم توش الیاف بود
ناشناس
|
Malaysia
|
۰۶:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
اگر واقعن فقط سنگدان مرغ و سویا و آرد باشد بازم بد نیست. من نگران چیزهای دیگرم
پژمان تورک
|
France
|
۰۵:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
همش هم تو تهران هست هیجای دگ نی
شاهرخ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
سلام
اتفاقا یه کبابی توتهرانسرداره این کاررومیکنه چطوربایداطلاع داد
شما این رونگفتید
تشکرازهشدارتان
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
سنگدان 1500تومنی الان شده 5هزارتومان یعنی 3 نیم برابر
مرغ فروشی ها همیشه تو یخچال مغازه داشتند ولی دیگه نیست علت را جویا میشی میگه .آشپزخونه ها اول صبح همه را می برند!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
کجا 5تومانه 20 هزار تومنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
هیج اقدامی نمی شود
حامد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
ای بابا نظارت واقعا صفر. در همه صنف چقدر ضربه داریم می‌خوریم از همین بی نظارتی ها
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
کاش سنگدان مرغ باشه چیزای وحشتناکترم داخلش میکنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
حق السکوت میگیرن و چشم پوشی میکنن ، سلامتی مردم کیلو چنده،،،
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
اتفاقاً سنگدان خیلی خوشمزه است و هیچ مشکلی تداره .
کوروش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
وقتی نداری مجبوری به همین راضی بشی واسه اونی که نداره همین ها خوبه دیگه مجبوری
ناشناس
|
United States
|
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۱
نامرغوووووب!!!! ؟؟ کاش حداقل نامرغوب باشه وگوشت فساد و گوشتهای حرام گوشت استفاده نشه.
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر