کد خبر: ۷۱۶۵۰۲۶
گروه : مازندران » ساری
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴
۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴
کد خبر : ۷۱۶۵۰۲۶

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران گفت: قیمت گوشت در مازندران به ثبات رسید و به میزان قابل توجهی کاهش یافت.

ابراهیمی مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با اشاره به کاهش قیمت گوشت در بازار‌های مازندران، گفت: قیمت گوشت قرمز که از ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تومان بود، اکنون بین ۶۰ تا ۸۵ است.

او افزود: افزایش تولید گوشت قرمز داخلی و عرضه دام‌های داخلی به بازار سبب کاهش قیمت گوشت قرمز در مازندران شده است.

ابراهیمی گفت: یکی دیگر از دلایل کاهش قیمت گوشت قرمز آزادسازی فروش گوشت‌های وارداتی در همه فروشگاه‌ها است.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران افزود: گوشت قرمز وارداتی به اندازه کافی برای پادگان ها، بیمارستان ها، رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها وجود دارد.

او با بیان اینکه مازندران ۵ دامداری صنعتی دارد، گفت: ۹۰ درصد دامداری‌های مازندران مربوط به روستا و سبک سنتی است.

ابراهیمی افزود: دامداران مازندرانی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام سبک و ۷۰ هزار راس دام سنگین پرورش می‌دهند.

۱۵ درصد از دامداری‌های مازندران صنعتی و نیمه صنعتی است و حدود ۳۰ میلون تن گوشت قرمز سالانه در مازندران تولید می‌شود.

انتهای پیام/ م

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر