کد خبر: ۷۱۶۵۲۲۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۶
۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۶
کد خبر : ۷۱۶۵۲۲۰

نوزادان در هفته‌های ۱۵-۱۳ بارداری می‌توانند طعم و مزه‌های متفاوتی را تشخیص دهنداگر می‌خواهید مطمئن شوید که فرزند شما در آینده غذای خوب و سالمی مصرف می‌کند، حتما در طول بارداری غذای سالم مصرف کنید.

نوزاد در رحم مادر مزه‌ها را تشخیص می‌دهد!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جالب است بدانید نوزادان به مواد غذایی شیرین تمایل دارند. آزمایش‌ها نشان می‌دهد هر آن چه خانم‌ها در دوران بارداری می‌خورند در مایع آمنیوتیک قابل تشخیص است و جنین طعم و مزه‌ها را کم کم درک می‌کند.

شاید این یک سازوکار طبیعی برای بقاست که ما انسان‌ها با عشق به شیرینی به دنیا می‌آییم و این مزه را حتی زمانی که در شکم مادرمان هستیم دوست داریم. حدود ۱۵ تا ۱۶ هفته بعد از لقاح، جنین لذتی را که از شیرینی می‌برد با بلعیدن بیشتر مایع آمنیوتیک در زمانی که شیرین است، نشان می‌دهد.

جالب این که زمانی که این مایع تلخ است، جنین تمایلی به آن ندارد. تمایل به شوری و ترشی هم ذاتی است بنابراین اگر جنین به مزه سبزی‌ها در رحم مادر عادت کند بعد از آن که نوزاد از شیر گرفته شود ناخودآگاه به سمت غذا‌های مقوی خواهد رفت.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر