فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: ضربات موشکی در قالب عملیات شهید سلیمانی، آغاز یک عملیات بزرگ بود که درکل منطقه ادامه پیدا خواهد کرد.

ضربات موشکی در کل منطقه ادامه خواهد داشت/ در عملیات شهید سلیمانی دنبال ضربه زدن به ماشین نظامی دشمن بودیم

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه، در جمع خبرنگاران در تشریح عملیات موشکی شهید سلیمانی بر علیه پایگاه آمریکایی عین‌الاسد، گفت:  ترور حاج قاسم سلیمانی را از بزرگترین خطا‌های راهبردی آمریکا بود که به طور قطع این اقدام نابخردانه و ناشی از اوج استیصال و زبونی آمریکا برابر جریان مقاومت، مبدا آغاز تحولات بسیار وسیع در منطقه و دنیا خواهد شد.

او با بیان اینکه گرفتن انتقام خون سردار سلیمانی و دیگر شهدای جبهه مقاومت اقدامی بود که باید انجام می‌پذیرفت گفت: هرچند به فرموده مقام معظم رهبری انتقام خون این شهدا اخراج آمریکایی‌ها از منطقه خواهد بود، اما انجام عملیات موشکی نیروی هوافضای سپاه آغاز این فرایند بزرگ بود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه اظهار کرد: عملیات‌های موشکی علیه داعش و تروریست‌ها صرفاً عملیات‌های یک طرفه بود، اما دراین عملیات تقریباً از تهاجم دشمن اطمینان داشتیم و خود را برای انجام سناریو‌های مختلفی از جمله جنگی در مقیاس وسیع و گسترده آماده کرده بودیم و به همین واسطه تمامی یگان‌های ما در بخش‌های مختلف آماده بودند تا وارد فاز‌های بعدی عملیات شویم.

سردار حاجی زاده با بیان اینکه در ساعات اولیه پس از ترور سردار سلیمانی پایگاه‌هایی که در این اقدام تروریستی مشارکت داشتند را شناسایی کردیم، اظهار کرد: اولین گزینه ما برای انتقام پایگاه التاجی بود، اما در ادامه هدف به پایگاه راهبردی و مهم عین الاسد تغییر یافت.

او افزود: عین الاسد بزرگترین پایگاه نظامی عراق به عنوان هدف حمله موشکی انتخاب شد و اهداف منتخب با تمرکز بر ضربه زدن به ماشین جنگی و مرکز کنترل و فرماندهی و یگان‌های پهپادی بالگردی و مجموعه امکانات خط پروازی آمریکا در این پایگاه بود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه در طراحی انجام شده یک موج به عنوان موج اول طراحی شد، اما در ادامه عملیات با توجه به نحوه اقدام دشمن ممکن بود این اقدام محدود به پایگاه‌های آمریکایی‌ها در عراق یا سایر پایگاه‌ها در منطقه گردد، گفت: عین الاسد بزرگترین و دورترین پایگاه به خاک جمهوری اسلامی ایران بود و ما در این عملیات از موشک‌های فاتح ۳۱۳ تا موشک‌های قیام را برای انهدام اهداف از پیش تعیین شده استفاده کردیم.

او افزود: هرچند میتوانستیم آسایشگاه و محل استقرار نیرو‌ها را هدف قرار دهیم، اما به دنبال کشتن افراد نبودیم بلکه در صدد ضربه زدن به ماشین جنگی و مرکز فرماندهی و کنترل آن‌ها بودیم.

سردار حاجی زاده در ادامه یادآور شد: آمریکایی‌ها پس از اقدام به ترور ناجوانمردانه سردارسلیمانی در آماده باش کامل و ۱۰۰ درصدی قرار داشتند و تا قبل از انجام عملیات ۱۲ فروند هواپیمای بدون سرنشین و تعدادی هواپیمای با سرنشین از پایگاه عین الاسد مراقبت می‌کردند، اما به رغم تمامی این آمادگی‌ها، توانایی انجام هیچ واکنشی را نداشتند.

او ادامه داد: آمریکایی‌ها همواره در مباحث تبلیغاتی موضوع سپر موشکی و مقابله با پرتاب‌ها را مطرح می‌کردند، اما در واقعیت میدانی شاهد غافلگیری محض آن‌ها بودیم

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه با بیان اینکه بعد از عملیات موشکی سپاه علیه پایگاه متجاوزان آمریکایی حداقل ۹ سورتی پرواز مجروح به اردن و سرزمین‌های اشغالی منتقل شد و تعدادی بالگرد شینوک مجروحان را به بیمارستان آمریکا در بغداد منتقل کردند، اظهار کرد: بعد از جنگ جهانی دوم سابقه نداشته که تیری علیه آمریکا شلیک شود و کشوری مسئولیت آن را بپذیرد و این اقدام موشکی که در واکنش به ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی و با اجماع جمعی در همه گروه‌ها و اقشار مردم به صورت دقیق و حساب شده انجام شد برگ جدیدی را در تاریخ تحولات منطقه رقم زد.

او اراده اجرای عملیات شهید سلیمانی را مهم‌تر از خود عملیات توصیف و تصریح کرد: ۱۳ فروند موشک در این عملیات علیه پایگاه متجاوزان امریکایی شلیک شد، اما ما آمادگی شلیک چند فروند موشک به اهداف را داشتیم و حتی پیش بینی شلیک چند هزار موشک در صورت حماقت امریکایی‌ها را کرده بودیم.

سردار حاجی زاده هدف قرار دادن ۵۲ مرکز فرهنگی ایران را یک بلوف امریکایی دانست و اظهار کرد: امریکایی‌ها عمدتا با انجام عملیات روانی و رسانه‌ای و مرعوب سازی کار خود را پیش می‌برند این بار برابر اقتدار و قدرت واقعی ایران اسلامی کاری از پیش نبردند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه خطاب به مردم امریکا گفت: مردم امریکا می‌بایست از وقایع اخیر درس بگیرند و به حاکمان خود فشار بیاورند تا به تجاوزگری خود پایان داده و داوطلبانه از منطقه خارج شوند ماندن آن‌ها چیزی جز مفتضح شدن و خسران بیشتر نخواهد بود.

او با توصیه به برخی کشور‌های منطقه که آمریکا از آن‌ها به عنوان نقاط حیاتی خود یاد کرده بود، گفت:آمریکایی‌ها نه تنها به خاطر منافع کشور‌های عربی وارد جنگ نمی‌شوند بلکه برای منافع خود نیز وارد جنگ نمی‌شوند؛ ملت‌های منطقه باید تصمیم بگیرند که مانند پارلمان عراق خروج امریکایی‌ها را دنبال کنند، در غیر اینصورت گروه‌های مقاومت این مهم را رقم خواهند زد.

سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه خون شهید سلیمانی سیل و سونامی ایجاد می‌کند که همه مخالفان را غرق خواهد کرد، گفت:سیلی ایران قرائت رمز عملیات بود و اقدامات بعدی توسط گروه‌های مقاومت رقم خواهد خورد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تاکید بر اینکه در صورت تداوم حماقت امریکایی‌ها حداقل پنج هزار کشته روی دست آنان می‌گذاشتیم، گفت: اجرای این عملیات در مقایسه با خون بهای شهدا اندک است؛ خونب‌های سردار سلیمانی خروج آمریکا از منطقه است هرچند بی‌خاصیت کردن پایگاه امریکایی‌ها و شکست هیمنه آنان یک عملیات بزرگ نظامی محسوب می‌شود.

سردار حاجی زاده در ادامه به یکی از وجوه برجسته عملیات موشکی شهید سلیمانی اشاره و تصریح کرد: ۱۵ دقیقه بعد از عملیات یک عملیات جنگ الکترونیک بزرگ انجام شد و هواپیما‌های بدون سرنشین امریکا برای لحظاتی از کنترل آن‌ها خارج شدند و این اقدام ضربه روحی بزرگی به آن‌ها زد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان با بیان اینکه وجود حاج قاسم تحول و شهادتش انقلابی بزرگ در منطقه ایجاد کرد، گفت: امروز به میزانی از توانمندی و قدرت دست یافته ایم که دشمنان دیگر نمی‌توانند ما را تهدید کنند، پس با اطمینان از اقتدار و امنیت خود و با وحدت و همدلی باید در مسیر رفع مشکلات گام برداریم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۳ ۲۱ دی ۱۳۹۸
زنده باد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۰ ۲۰ دی ۱۳۹۸
زنده باد سردار حاجی زاده ،واقعا احساس غرور کردم دیشب نشست خبری گوش میکردم،الان امیال سردار حاجی زاده،سرلشکر باقری،سلامی قاانی و .....جز سرمایه های مملکت هستند باید ازشون درحد اعلامحافظت بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۲ ۲۰ دی ۱۳۹۸
خیلی خیلی ضعیف و کم بود. ما خوشجال شدیم گفتیم کل پایگاه رو محو کردید.....................................
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۲۰ دی ۱۳۹۸
ملت ایران با این سیلی کوچک و کم اصلا خوشحال نشد.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۴ ۲۰ دی ۱۳۹۸
من فکر کردم کل پایگاه رو نابود کردید ولی عکسها رو که دیدم خیلی ناامید شدم.
اصلا این سیلی هم نبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۲۰ دی ۱۳۹۸
این بود اون انتقام سخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ژنرال اول ما رو با اون وضع فجیع شهید کردند ، اون وقت 15 تا موشک زدین و چند تا سرباز کشته شده و یکم تخریب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز دارم میسوزم از شهادت سردار.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۲۰ دی ۱۳۹۸
باسلام،اولا اگه امکانش باشه باید اونایی که سرداررو،بقتل رساندن، مورد هدف قرار بدیم ،درثانی باید بتونیم موشکهای قاره پیمای نکته زن مانند روسیه تولید کنیم ،واقعا سردارحیف بود،،،یه ابرمرد بود،درتاریخ مانند اوخیلی کم هستن سردارانی که چنین شجاعت وتدبیرراداشته باشن،انگشت شمارن،روحت شاد، یادونامت تاابدجاویدان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۲۰ دی ۱۳۹۸
اجرکم عندالله ما به خونخواهی سردارمان خواهان کشتن فرماندهان آمریکا حتی ترامپ نامرد نیستیم ترامپهای بسیار در آمریکا وجود دارند که به قول سید مقاومت اررشی ندارند فقط از منطقه بروند اگر ماندند توطئه های دیگری علیه ملتهای منطقه برپا می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ا
۱۰:۰۰ ۲۰ دی ۱۳۹۸
نابود باید بشه ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
علی اکبر
۰۹:۴۴ ۲۰ دی ۱۳۹۸
چراامروزنمیزنید.رودارشده ترامپ تهدیدتحریم نمیره ازمنطقه بازم سکوت کنیم وازهمسایه عابخاری بلندنمیشه خودمان کاررایکسره کنیم والابدون امریکامیمیرن لجنهای مرتجع زایران میترسن بزنیدتنگه راخواهشا یک ناوبره زیرآب اگه نرفتن .۱۳تاکم بود۱۰۰تامیزدین پودرمیشدوبخدامیرفتن.دیرنشده بزنیدسردارتا دیرنشده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۲۰ دی ۱۳۹۸
این بود انتقام سخت؟؟؟؟؟؟ آه کجایی سردار سلیمانی ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ا
۰۹:۳۳ ۲۰ دی ۱۳۹۸
عجب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۷ ۲۰ دی ۱۳۹۸
باشه!!!! پس چراقبل ازحمله به عراق هشدارداده بودید!!!! ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۱ ۲۰ دی ۱۳۹۸
دها نفر !
Iran (Islamic Republic of)
سیدمحمد
۰۸:۰۵ ۲۰ دی ۱۳۹۸
خدا حفظت کنه سردار/خدا شما رابرای ما نگه دارد/
آخرین اخبار