هر نوع آرد کالری بالایی دارد. با این حال، اکنون انواع مختلفی از آرد وجود دارد که به آرد گندم ترجیح داده می شوند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،آرد گندم یک محصول بسیار مضر است که هیچ ارتباطی با تغذیه مناسب ندارد. بنابراین، بهترین گزینه جایگزین آن با انواع دیگر است.

متخصص لیستی از پنج نوع آرد را که می تواند سلامت و شکل بدن را به همراه داشته باشد تهیه کرده است.

آرد ذرت
آرد ذرت شامل مقدار زیادی فیبر، منیزیم، کلسیم و آهن است. آرد ذرت قند خون را کاهش می دهد و همچنین به مشکلات هضم کمک می کند. ارزش انرژی: 331 کیلوکالری / 100 گرم

جو دوسر
جو دوسر به شکل آرد و بلغور جو دوسر وجود دارد.جو دوسر حاوی بسیاری از ویتامین های A، B، C، E است. این باعث تولید سروتونین، پاکسازی بدن، عادی سازی متابولیسم چربی و تولید هورمون خوشحالی می شود. ارزش انرژی: 369 کیلوکالری / 100 گرم

آرد برنج
آرد برنج غنی از اسید فولیک، پتاسیم و کلسیم است. آرد برنج نشاسته و پروتئین زیادی دارد. این تنوع باعث جذب نمک از بدن می شود و روند گوارش را عادی می کند. ارزش انرژی: 371 کیلوکالری / 100 گرم

آرد گندم سیاه
آرد گندم سیاه حاوی بسیاری از کربوهیدرات ها و پروتئین های پیچیده و همچنین ویتامین های گروه های B و E است. حاوی بسیاری از کربوهیدرات های دیر هضم است که برای مدت طولانی احساس سیری می کنید. ارزش انرژی: 350 کیلوکالری / 100 گرم

آرد کتان
آرد کتان منبع عالی از اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6، و همچنین پروتئین های گیاهی است. آرد کتان متابولیسم و ​​حرکت روده را بهبود می بخشد. ارزش انرژی: 270 کیلوکالری / 100 گرم
متخصص تغذیه می گوید: "از این نوع آرد برای پخت استفاده کنید و ببینید که چگونه سلامت و ظاهر شما بهبود می یابد."

منبع: سیارک

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار