در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
حجم معاملات شمش طلای مرکز مبادله به بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم رسید
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تنفسی کرونا، مصرف روزانه این مواد را جدی بگیرید:
۳ واحد سبزیجات (به جز سبزیهای نشاسته ایی) و حداقل ۲ واحد میوه
سبزی یا سالاد همراه با آبمیوه ترش یا آب نارنج تازه مصرف کنید.
مصرف هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه
مصرف پیاز خام همراه با غذا به دلیل داشتن ویتامین c
استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات یا تخم مرغ
خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکانهای نامطمئن
اجتناب از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب خودداری از مصرف غذاهایی که کامل پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی
انتهای پیام/