سیستان و بلوچستان از ظرفیت بالایی در حوزه فرآورده‌های لبنی برخوردار است

معاون تحقیق، توسعه و هماهنگی شرکت صنایع شیر ایران گفت: تقویت صنایع لبنی سیستان و بلوچستان و سرمایه‌گذاری شرکت صنایع شیر ایران در این استان با وجود ظرفیت‌های فراوان دامپروری منطقه در اولویت شرکت صنایع شیر ایران قرار دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمدعلی کارگرمطلق  در کارگروه تنظیم بازار سیستان و بلوچستان که با رویکرد صنایع لبنی برگزار شد، اظهارداشت: شرکت صنایع شیر ایران با ۶۲ سال فعالیت محصولات لبنی در سال‌های گذشته به عنوان بزرگترین تولیدکننده شیر و لبنیات در کشور و منطقه خاورمیانه شناخته شده و نقش تنظیم بازار را در داخل کشور بر عهده دارد.

او افزود: این شرکت توانسته با پیروی از سیاست‌های دولت در حوزه تنظیم بازار و رعایت حقوق مصرف کننده محصولات با کیفیت و با قیمت مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد به طوریکه هم‌اینک با ۱۶ کارخانه، روزانه سه هزار و ۸۰۰ تن شیر دریافت، فرآوری و توزیع می‌کند.

معاون تحقیق، توسعه و هماهنگی شرکت صنایع شیر ایران بیان کرد: از سال‌های گذشته موضوع صادرات محصولات لبنی به سایر کشور‌ها از جمله کشور‌های منطقه و همسایه در برنامه صنایع شیر ایران قرار گرفت.

او تصریح کرد: با توجه به اینکه طعم شیر سیستان و بلوچستان بی‌نظیر است و ظرفیت فراوانی در حوزه شیر شتر در منطقه وجود دارد این شرکت به دنبال سرمایه‌گذاری در این حوزه برای اشتغالزایی و کمک به بهبود صنایع منطقه است.

کارگر مطلق گفت: شرکت صنایع شیر ایران همچنین به منظور رونق کارخانه‌های لبنی سیستان و بلوچستان آماده ارائه مشاوره و راهکار و سرمایه‌گذاری مشترک است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سرمایه گذاری صنایع بزرگ لبنی کشور در استان ضمن بهبود وضعیت واحد‌های لبنی استان با جذب بازار‌های صادراتی کشور‌های همسایه زمینه ساز اشتغال و رونق تولید در منطقه می‌شود. این استان از ظرفیت‌های زیادی در حوزه کشاورزی و دامپروری برخوردار است که عواملی همچون خشکسالی‌های پی در پی بر تولیدات این بخش تاثیرات منفی گذاشته است.

ماندانا زنگنه ادامه داد: تغییرات جوی که بارش‌های مطلوبی را در ۲ سال اخیر عاید سیستان و بلوچستان کرده نوید آینده روشن در حوزه دامپروری و کشاورزی استان می‌دهد که باید از این ظرفیت برای رونق صنایع همچون لبنی بهره برد.

او تاکید کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع لبنی سیستان و بلوچستان علاوه‌بر تامین نیاز منطقه فرصت مناسبی را برای توسعه صادرات این محصولات به کشور‌های افغانستان و پاکستان فراهم می‌کند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به وضعیت صنایع لبنی این استان گفت: با توجه به اینکه هم‌اینک از مجموع هشت کارخانه تولیدات محصولات لبنی استان ۲ واحد با ظرفیت اندک در حال فعالیت هستند بنا داریم با استفاده از ظرفیت صنایع لبنی مطرح کشور زمینه را برای رونق این صنایع و سرمایه‌گذاری آن‌ها در این حوزه فراهم کنیم.

او با قدردانی از نگاه مثبت صنایع شیر پگاه کشور به سیستان و بلوچستان گفت: وجود بیش‌از ۷۵ هزار نفر شتر کشور در این استان زمینه را برای تولیدات محصولات لبنی در این حوزه فراهم کرده است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار