ترکیه اخیرا اروپایی‌ها را تهدید کرده است در صورتی که در جهت متوقف کردن عملیات ضدتروریستی در استان ادلب گامی بر ندارند، دروازه‌های ورود پناهجویان سوری به روی اروپا را بازمی‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پس از حمله هوایی مرگبار به نظامیان ترکیه‌ای مستقر در سوریه، رسانه‌های این کشور روز جمعه با انتشار تصاویری از خروج صد‌ها مهاجر اعلام کردند آنکارا رسما مرز‌های آبی و خاکی خود با یونان را باز کرده و از این پس مانع ورود پناهجویان به کشور‌های اروپایی نخواهد شد.

شامگاه پنج‌شنبه اعلام شد که کاروان نظامی ارتش ترکیه در استان ادلب سوریه، هدف حمله هوایی قرار گرفته و دست‌کم ۳۴ نیروی نظامی ترکیه کشته شدند و بنا بر گزارش رسانه‌ها، جنگنده‌های روسیه عامل این حمله بودند.

وزارت خارجه روسیه، اما روز جمعه با انتشار بیانیه‌ای معنادار ضمن تکذیب حمله جنگنده‌های این کشور علیه ارتش ترکیه تاکید کرد نظامیان کشته‌شده ترکیه در میان صفوف گروه‌های تروریستی حضور داشتند و علاوه بر این آنکارا حضور نیرو‌های نظامی خود در ادلب را به مسکو اطلاع نداده بود.

دولت سوریه با همراهی مبارزان مقاومت بنا بر حق قانونی و حاکمیتی خود، از چند هفته پیش عملیات آزادسازی آخرین پناهگاه تروریست‌های چندملیتی، یعنی استان ادلب را آغاز کرده و با پیشروی‌های خیره‌کننده تاکنون بخش زیادی از این استان را از اشغال عناصر تروریستی آزاد کرده است.

در حال حاضر، اما مهمترین مانع پیش روی نیرو‌های ارتش سوریه، تهدید‌های دولت ترکیه است که آشکارا اعلام کرده که «مانع پیشروی ارتش سوریه در استان ادلب خواهد شد».


بیشتر بخوانید: ده‌ها نظامی ترکیه در سوریه کشته و زخمی شدند/ برگزاری نشست شورای امنیت ملی به ریاست اردوغان


آنکارا «دغدغه‌های امنیتی و موج ورود ساکنان ادلب به خاک ترکیه» را تنها دلیل این اظهارات و اقدامات غیرقانونی خود بیان کرده و مقامات ترکیه گویا در قدم‌گذاشتن در این مسیر خطرناک جدی هستند.

مقامات آنکارا باید بدانند بنا بر همین استدلال و منطق خود آنها، دولت و ارتش سوریه حق دارد برای رفع خطرات امنیتی و یکپارچگی سرزمینی سوریه، گروه‌های تروریستی سازمان‌یافته در ادلب را نابود و مردم این استان را از سلطه عناصر مرتجع تروریستی آزاد کند.

اما دولت ترکیه متاسفانه برای توقف عملیات ارتش سوریه و متحدانش، حجم وسیعی از تجهیزات و نیرو‌های نظامی خود را به خاک سوریه اعزام و گروه‌های مسلح در ادلب را با انواع سلاح‌های پیشرفته تجهیز کرده است.

هفته گذشته عناصر تروریستی دست‌کم ۲ بالگرد ارتش سوریه را با سامانه ضدهوایی ترکیه‌ای سرنگون کردند.

آنکارا برای مقابله با حق قانونی دولت سوریه برای آزادسازی اراضی اشغالی و نابودی تروریست‌ها، حتی به آمریکا و کشور‌های اروپایی رو آورده و رسما سران اروپا را تهدید کرده که اگر در مقابله با ارتش سوریه به ترکیه کمک نکنند، باید خود را برای موج جدید مهاجران غیرقانونی آماده کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۳ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
ترکیه که قبلآ ازآن ایران بودی کاری نکن که هم مولاناوهم کشورمانراپس بگیریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
حرام است کسی به ترکیه سفر و آنجا پول خرج کند
تازه تبلیغات می کنند بیایید در ترکیه خانه ارزان بخرید
-
ناشناس
۰۸:۱۵ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
اردوغان حامی تروریست ها از جون مردم سوریه چه میخوای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۳ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
تجار محترم ايراني و آقاياني كه آنجا خانه خريديد برويد و سريعا اموال خود را به برگردانيد زيرا تا دو هفته ديگر جنگ سوريه و تركيه شروع خواهد شد و تركيه مي شود منطقه جنگي عجله كن جاي براي اين كه اموال خود را برگرداني و ضرر نكني نيست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۵ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
ترکیه بدنبال نفت مفت اومده به قیمت به هم زدن امنیت منطقه. ایران برای حفظ امنیت خودش هم شده باید از سوریه دفاع کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۹ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
اردوغان با طناب پوسیده آمریکا و اروپا در چاه سوریه افتادی جنایتکاران منافع خود را بیشتر از وعده و مذاکره و قانون در نظر می گیرند. امیدوارم هرچه زودتر از این چاه به سلامت خارج شویم وملت ترکیه در امان از فریبکاری غربیها .آمریکا اگر ذره ای منافع نداشته باشه هر جنایتی مرتکب میشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۳ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
آدم به این دوروی مثل اردوغان ندیده بودم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
حالا همه واسه نوروز بريد پولاتون رو خرج كنيد تو استانبول و آنتاليا !!!!!!!
هر كس كه الان بره و پولش رو توي اين كشور خرج كنه به طور غير مستقيم توي اين جنايت شريكه دوستان چون مهم ترين در آمد تركيه از همين گردشگري هست اين يه واقعيته !
Canada
ناشناس
۲۳:۴۲ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
اردوعان منو یاد داستان ملانصرالدین میاندازد .ملا به عروسی و عزای دو تا از همسایه ها دعوت شد .گفت باید هر دو همسایه را نگه دارم .بعد روی دیوار نشست .با یک دست بشکن و با یک دست به سینه کوبید .اردوعان برای شاد نگه داشتن .امریکا .عربستان وووووو اجازه داد ادم خورها از 98 کشور وارد سوریه و عراق شوند ِواقعا که .شرم و حیا هم بد نبست
Iran (Islamic Republic of)
مصمم
۲۲:۴۸ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
اردوغان یعنی معاویة زمان
Canada
ناشناس
۲۳:۳۸ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
بیشتر تروریست ها از طریق ترکیه وارد سوریه و عراق شده اند .طبق اعترافات ادم خورها
اونموقع اردوعان چی فکر میکرد .چاه کندن برای همسایگان
ممکنه خودتت هم در چاه بیفتی .حالا بکش .نوش جانت
Iran (Islamic Republic of)
وطنم
۲۳:۳۲ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
این مشکلات رو سردار اصلا نمیذاشت شکل بگیره تا اینکه به این روز در بیاد. نبود سردار سلیمانی خیلی حس میشه
Iran (Islamic Republic of)
تریلی
۲۲:۴۳ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
لعنت بر این اردوغان فرقی با نتانیاهو نداره خدا نیست ونابودش کنه انشاالله به زودی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۹ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
دقیقاً همینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۱ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
اردوغان خوب می دونه چی کار کنه داداش تو حرص نخور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۳ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
عجب
Netherlands
ناشناس
۲۲:۲۴ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
مطمئن باشید به درد صدام ملعون گرفتار میشه این اردوغان بی همه چیز آخرش با این غرور کاذب کار دست خودش میده
Canada
ناشناس.
۰۰:۰۹ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
جدی مییییگی?
Iran (Islamic Republic of)
شاهپور
۲۲:۱۸ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
واقعا پرو تشریف دارند .
Canada
ناشناس.
۰۰:۰۹ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
جدی میگی???
Iran (Islamic Republic of)
سید صابر
۲۲:۰۹ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
اردوغان حیاندارد . اردوغان بجاي كمك به ايجادصلح وآرامش درمنطقه به تروریستها کمک میکند . وتروریستهارا تجهیز میکند . اردوغان مانند پدر تروریستش امریکا دروغگو وفریبکار است ..
۱۲۳۴
آخرین اخبار