کد خبر: ۷۲۷۵۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۵
۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۵
کد خبر : ۷۲۷۵۹۷۴

در این مطلب نکاتی درباره استفاده مجدد از روغن سرخ کردنی می خوانید.

نکات مهم آشپزی//دپوی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای بررسی اینکه آیا روغن مانده در ماهیتابه هنوز قابل استفاده است یا نه، یک تکه نان سفید داخل روغن بیندازید، اگر نان، ذرات تیره رنگی را در اطراف خود ایجاد کند مشخص می‌شود روغن قابل مصرف مجدد نیست، و در غیر اینصورت هنوز قابل استفاده است.

هنگام استفاده‌ی مجدد از روغن قابل استفاده، برای رفع بوی غذای قبلی در روغن، می‌توانید ۱۰ تا ۱۲ شاخه جعفری درون روغن سرخ کنید یا آنکه چند تکه سیب زمینی خام را به مدت ۱۵ دقیقه درون روغن ماهیتابه بیندازید تا بو را به خود جذب کند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر