طرز تهیه دسر نشا جنوبی

نشا در واقع نوعی دسر شبیه ماقوت است، که بیشتر در جنوب ایران و بخصوص بوشهر تهیه می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نشا به علت استفاده از موادی مشابه مواد اولیه ماقوت طعمی شبیه آن‌ها و البته بافتی لطیف‌تر دارد. بوشهری‌ها این دسر خوشمزه را بیشتر در ماه مبارک رمضان آماده و سرو می‌نمایند. نشا علاوه بر طعم بی‌نظیرش دستور تهیه بسیار آسانی نیز دارد.

طرز تهیه دسر نشا جنوبی

مواد اولیه:

نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران آب‌کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

ابتدا نشاسته را به همراه یک پیمانه آب سرد درون ظرف مورد نظر بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل شود. ظرف را روی شعله ملایم قرار دهید و بقیه آب، شکر و زعفران را به ظرف بیافزایید و آهسته هم بزنید تا نشا غلیظ شود. وقتی دسر خوب غلیظ و کمی کشدار شد، گلاب را اضافه کنید و بعد از مدت زمان ۲ الی ۴ دقیقه آن را از روی شعله بردارید. دسر نشا شما آماده است می‌توانید با خلال بادام و پودر پسته آن را تزئین کنید.

منبع: فرهنگ غذا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۳:۴۷ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
اگر دوست دارید نشاسته مقویتر و پر ملات بشه
به ان بجای اب ، شیر اضاف کنید تا مشکل گوارش هم نگیرید ، بعضیها با خوردن حلیم یا نشاسته یا اش معده انها اسیدی میشه
پودر نشاسته را دو یا سه برابر بریزید ، بعد که پخت و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و فوراً به ان اب یا گلاب اضافه کنید تا نرم بشه و بعد نوش جان کنید
اگر غلیط باشه هضم ان برای معده بیشتر طول میکشه
نشاسته ها بیشتر از سیب زمینی و ذرت و گندم تهیه میکنند
نشاسته میوه جات هم شرکت تیاری تولید میکنه که رنگ ان زرد تر هست و میشه با نشاسته معمولی مخلوط کرد
Iran (Islamic Republic of)
سجر
۱۵:۵۶ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
سلام به جای زعفران میشه از رنگ خوراکی استفاده کرد