ملک زاده گفت: متاسفانه سال گذشته شعار رونق تولید آن طور که انتظار می رفت عملیاتی نشد و انتظارها برای تحقق شعار امسال بالاست.

تحقق شعار جهش تولید در بخش کشاورزی با حمایت از کشاورزان میسر است/اتخاذ تصمیمات نادرست ضربه سنگینی به تحقق شعار سال وارد می زندمحمد شفیع ملک‌زاده رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با تبریک سال نو به تمامی مردم بویژه کشاورزان اظهار کرد: اگر مسئولان و تمامی افرادی که در برنامه ریزی و تصمیم گیری ها دخیل هستند، هدفشان تحقق شعار سال است، انتظار می رود اقدامات لازم را برای به حقیقت رساندن موضوع انجام دهند.

وی افزود: در سال های گذشته شعار رونق تولید و حمایت از کالای ایرانی را داشتیم که متاسفانه آن طور که انتظار می رفت به درستی از کالای داخل و تولیدکننده داخلی حمایت نشد.

ملک زاده ادامه داد: تمامی مسئولان و دست اندرکاران دولت برای تحقق شعار سال باید حمایت صددرصدی از تولید داخل داشته باشند چرا که اتخاذ تصمیم گیری های نادرست، ضربات سنگینی به تولید بویژه بخش کشاورزی وارد می کند.

رئیس نظام‌صنفی کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد روغن وارداتی از طریق واردات تامین می شود، بیان کرد: با وجود برنامه ریزی های تولید برای خودکفایی دانه های روغنی ظرف چند سال آینده، اما اتخاذ تصمیمات نادرست در قیمت تضمینی موجب شده این امر تحقق نیابد، کمااینکه در سال ۹۶ در تولید شکر به مرز خودکفایی رسیدیم و به سبب اجرای سیاست های نادرست بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد تولید این محصول کاهش یافته است.

حمایت همه جانبه از کشاورزان راهی برای تحقق شعار جهش تولید

ملک زاده با بیان اینکه شعار جهش تولید بار سنگینی برای دولت در بر دارد، گفت: بنده معتقدم برای تحقق شعار سال نمی توان به تنهایی از مردم و تولیدکننده انتظار داشت و تمامی مسئولان با کنار گذاشتن اختلافات و حمایت از تولیدکننده باید در مسیر شعار سال قدم بر دارند.

به گفته وی، با توجه به پتانسیل و ظرفیت های بالای کشور باید اقدامات مناسبی در جهت حمایت از تولید صورت گیرد تا کشاورزان بتوانند بدون دغدغه و نگرانی از آینده به تولید ادامه دهند.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: با توجه به مشکلات متعدد در بخش تولید، مسئولان ذی ربط باید با حمایت همه جانبه از کشاورزان در جهت تحقق شعار سال گام بردارند چرا که بسیاری از تولیدکنندگان به سبب نبود بازار سرمایه خود را از دست دادند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار