خوشمزه‌ترین دسرهای عربی برای افطاری در ماه رمضان

در گزارش زیر شما را با چند دسر عربی ساده و خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیزی تا آغاز ماه رمضان ۱۳۹۹ باقی نمانده و ایرانیان از ششم اردیبهشت ماه به استقبال این ضیافت الهی می‌روند.

رمضان، ماه پرستش و بخشایش خداوند است که غذا‌ها و نوشیدنی‌های مخصوص خود در سراسر دنیا شناخته می‌شود.

دسر‌های خوشمزه عربی از جمله خوراکی‌هایی هستند که برای افطار به شدت توصیه می‌شوند.

در ادامه این مطلب شما را با چند دسر عربی ساده و خوشمزه آشنا خواهیم کرد.همچنین در میان معرفی این دسر ها طرز تهیه زولبیا و بامیه و دیگر خوراکی های مناسب برای این ماه آسمانی نیز برای شما آورده شده است.ناگفته نماند در انتهای متن و داخل قمسمت آشپزخانه مجازی نیز دستور پخت چندین غذای خوشمزه نیز ذکر شده است.


بیشتر بخوانید:طرز تهیه بامیه خوشمزه مخصوص ماه رمضان

بیشتر بخوانید:طرز تهیه زولبیای خانگی مخصوص ماه رمضان


۱- دسر عربی اُم علی

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

اُم علی یا مادر علی نام یک پودینگ شیرین مصری است که به جرات می‌توان آن را در زمره خوشمزه‌ترین دسر‌های این کشور قرار داد. تاریخچه این دسر عربی ساده و اقتصادی به زمان پادشاهی ایوبیان باز می‌گردد.


بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار


اُم علی همسر پادشاه مصر عزالدین آیبک بوده که این دسر خوشمزه را برای پادشاه طبخ می‌کرد و پادشاه نیز از خوردن آن بسیار لذت می‌برد. اما ظاهرا هووی ام علی یعنی شجر الدور که دل خوشی از این وابستگی نداشته دستور قتل اُم علی را صادر می‌کند و بعد به آشپز‌های دربار دستور می‌دهد که این دستر را به مقدار زیاد بپزند و در سراسر مصر میان توزیع کنند. این دسر عربی ساده و خوشمزه از ترکیب خمیر هزارلایه، شیر، شکر، وانیل، کشمش، بادام، مغز پسته و نارگیل ساخته می‌شود.

۲- دسر عربی بسبوسه

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

بسبوسه در کشور‌های مختلف با اسامی گوناگونی طبخ می‌شود؛ در ترکیه به آن ریوانی می‌گویند و در سوریه با نام نامورا شناخته می‌شود با این حال، این دسر عربی ساده و خوشمزه بیشتر در شرق خاورمیانه طبخ می‌شود.

بسبوسه یک کیک شیرین است که از آرد سمولینا تهیه می‌شود. این کیک در ادامه درون یک سیروپ شیرین غوطه ور می‌گردد که خود سیروپ نیز گاهی با استفاده از نارگیل یا گلاب طعم دهی شده است. بسبوسه را با انواع مغز، خامه یا به صورت ساده می‌خورند.

۳- دسر عربی کونفه

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

این دسر عربی شیرین، ترد و خامه‌ای که کنافه هم خوانده می‌شود بیشتر در مناطقی طبخ می‌گردد که قبلا تحت تصرف پادشاهی عثمانی بوده اند. کونفه در واقع نسخه خاورمیانه‌ای از چیز کیک است و از خمیر سمولینا و خمیر فیلو نودل مانند تهیه می‌شود و این خمیر نیز با پنیر سفید و نرم پر می‌گردد. کونفه بافتی ترد دارد و مانند بسیاری دسر‌های عربی دیگر درون سیروپ شیرین غوطه ور می‌گردد. اخیرا مدل‌های تازه‌ای از این دسر عربی ساده همراه با انبه در خاورمیانه سرو می‌شود.

۴- باقلوا

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

تاریخچه باقلوا نیز مانند بسیاری از غذا‌های خاورمیانه‌ای ظاهرا به دوره عثمانی بر می‌گردد با این حال این دسر عربی ساده و خوشمزه در کشور‌هایی مانند آلبانی، بلغارستان، یونان، آذربایجان، قاهره و گرجستان نیز طبخ می‌گردد.


بیشتر بخوانید:طرز تهیه کوکوی زیره مخصوص افطار و سحر ماه رمضان


باقلوا هم با چندین لایه از خمیر فیلو تهیه می‌شود که با مغز‌های خرد شده و سیروپ شیرین یا عسل پر شده اند. باقلوا یک شیرینی تُرد محسوب می‌شود و در ابعاد مستطیلی یا لوزی‌های کوچک سرو می‌گردد.

۵- ایش السریه

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

دسر ایش السریه که معنای تحت الفظی آن می‌شود نان کاخ سلطنتی معمولا در مناسبت‌های خاصی طبخ و خورده می‌شود. منشاء این دسر عربی ساده و خوشمزه ناشناخته است، اما برخی آن را لبنانی می‌دانند.

این دسر در واقع نوعی نان شیرین شده است که با سیروپ شیرین و خامه تزئین می‌شود و گاهی مغز‌های خرد شده روی آن می‌ریزند.

۶- لوکومانداس یا انگشتان زینب

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

این دسر در واقع نوعی خمیر سرخ شده است که با عسل، پودر قند یا سیروپ شیرین سرو می‌گردد.

گفته شده که تاریخچه دسر لوکومانداس یا انگشت زینب به صد سال پیش بر می‌گردد؛ یعنی زمانی که زنی به نام زینب آن را تهیه کرد.

۷- پودینگ برنج

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

پودینگ برنج در بسیاری از کشور‌ها طبخ می‌شود. گفته می‌شود دستور طبخ این غذا بیشتر در کتب پزشکی خاورمیانه آمده تا کتاب‌های آشپزی و هرجا حرف از تغذیه خوب و هضم مناسب غذا به میان آمده حتما اشاره‌ای هم به نام پودینگ برنج شده است. علاوه بر این در خاور میانه به تمامی افرادی که دچار بیماری‌های شکمی هستند توصیه می‌شود که پودینگ برنج را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

این دسر عربی ساده و خوشمزه از ترکیب برنج و شیر تهیه م شود و در واقع همان شیربرنج خودمان است. برای شیرین کردن آن از شکر استفاده می‌کنند و گاهی با انواع مغز‌ها و دارچین روی آن را تزئین می‌کنند.

۸- قطایف

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

قطایف یک دسر عربی است که عموما در ماه مبارک رمضان طبخ و خورده می‌شود. گفته شده منشاء این دسر به دوران خلافت فاطمیان باز می‌گردد.


بیشتر بخوانید:طرز تهیه چند سوپ خوشمزه مخصوص افطار


قطایف در اصل گلوله‌ای خمیری است که با پنیر‌های بدون نمک و انواع مغز پر می‌شود و غالبا درون روغن غوطه ور سرخ می‌گردد با این حال در برخی فرهنگ‌ها این دسر را درون فر یا تنور می‌پزند. قطایف با عسل، سیروپ شیرین یا پودر قند سرو می‌گردد.

۹- فطیر

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

فطیر (feteer maltout) که در ایران خودمان نیز به انواع و اقسام روش‌ها طبخ می‌شود نوعی دسر مربوط به دوران مصر باستان است که مصریان عادت داشتند آن را به خدایانشان تقدیم کنند. این دسر نیز از آن موقع به محبوبیت بالایی نزد مصریان و اهالی خاورمیانه دست پیدا کرده است.


بیشتر بخوانید:شامی بلغور مخصوص ماه رمضان


فطیر به شکل سنتی اش درون یک تنور زمینی و به تعداد بالا پخته می‌شود. این نان شیرین را همراه با عسل، پنیر، مربا، شکر بسیاری گزینه‌های دیگر می‌خورند. فطیر همانطور که گفتیم انواع و اقسام زیادی دارد و با مواد و رویه‌های مختلفی تهیه می‌شود. امروزه فطیر را با انواع گوشت پخته شده یا افزودنی‌های شیرین نظیر کاستارد می‌خورند.

۱۰- حلاوه الجبن

با ۱۰ دسر عربی ساده و خوشمزه برای ماه رمضان آشنا شوید

حلاوه الجبن که معنای آن می‌شود شیرینی پنیز از جمله دسر‌های محبوب لبنانی است. این دسر از لایه نازکی از خمیر فیلو ساخته شده که درون آن با پنیز و نوعی کرم سنگین مانند کاستارد پر شده است.

حلاوه الجبن با گلاب یا سیروپ شیرین طعم دهی می‌شود و غالبا با مغز‌ها و خصوصا پسته تزئین می‌شود.

به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه افطاری‌های پرطرفدار/ از حلیم و کاچی تا آش شله‌قلمکار با زولبیا و بامیه

چگونه قیقاناخ درست کنیم؟

طرز تهیه شاورمای مرغ غذای اصیل عربی به ۲ روش

طرز تهیه بنیه مرغ گل کلم پیاز

درست کردن بستنی رژیمی موزی

طرز تهیه ژله بستنی

طرز تهیه اسنک مرغ در ماهیتابه و در ساندویچ ساز

طرز تهیه ژله میان تهی در طرح‌های افقی، عمودی و اریب

طرز تهیه کباب ایسلیم

طرز تهیه «ته چین مرغ و بادمجان»

ته دیگ رشته‌ای مرحله به مرحله + طرز تهیه

نان پنجیک + طرز تهیه

نان پیده (ترکیه) + طرز تهیه

ادویه مخصوص کباب + طرز تهیه

شارلوت الویه + دستور تهیه

سالاد بورلوتی + دستور تهیه

طرز تهیه ادویه عربی

اخته خمس + دستور تهیه

دستور پخت استیک فلفل چینی

سس لبنانی موهامورا + طرز تهیه

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۱ ۰۶ آذر ۱۳۹۹
میشه لطفا دستور و مقدار موادشونو دقیق بگین خیلی اشتها برانگیزند
Iran (Islamic Republic of)
امین
۰۵:۲۶ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
ماشالله واقعاً تاریخي مفعم از شریني ، کلاً بلاد شام خیلی معروفند ، وکنافه لبنانی حرف ندارد
Iran (Islamic Republic of)
@
۰۵:۰۵ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
همشون عالی ب نظر میان چ اشکالی داره از همدیگه هنریادبگیریم و تعصب الکی نداشته باشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۶ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
حالا که چی مثلا خو دستورشونو بذارین دهنمون اب افتاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۵ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
بابا چه حوصله دارن بحث نکنین وای بهشون میاد خیلی خوشمزه باشن منم میخوام
Iran (Islamic Republic of)
سیما
۱۸:۵۷ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
لطفا از کلمات خارجی مثل سیروپ استفاده نکید چه اشکالی داره بگید شهد یا شربت
Iran (Islamic Republic of)
لاله
۱۶:۴۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
به به چه دسرایی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۹ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
اخه این همه تعریف از خوشمزگی غذا چرا دستور پختش نزاشتین
Iran (Islamic Republic of)
سحر
۱۳:۲۵ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
تو همه جای دنیا مردم غذاها و شیرینی های ملل دیگر رو می خورن اینجور نیست که من ایرانی فقط دسرهای ایرانی رو بخورم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۶ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
غذا چه ربطی به نژاد داره؟! اینهمه غذای خارجی صرف میشه مگه اون لحظم نژاد براتون مطرحه که ما ایتالیایی نیستیم پیتزا پاستا اسپاگتی نخوریم ...مهم اینه انسان باشیم نه نوع ملتی که داریم غذا رو به سبک اونا تهیه میکنیم یا مزه ای که داره .
Iran (Islamic Republic of)
M
۱۱:۴۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام علیکم چه خوب بود که به کلمه عرب حساسیت نداشتیم تاسف داره ببین چه ه ه ه ه دسرای عالییییی دارن در ضمن زبان فرشته ها اهل اخرت و خدا همه عربیه حالا ما نمیتونیم هضمش کنیم این از ضعف و معرفت روحمونه
Iran (Islamic Republic of)
بینام
۱۰:۵۵ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
به به چه دسرای خوشمزه ای.
Germany
ناشناس
۱۰:۰۳ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
دستور پختم نداره
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۰۹:۴۸ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
بهتره آدم سعی کنه همه هنرها را یاد بگیره مهم نیست چه کشوری باشه
Iran (Islamic Republic of)
منتخب خوزستان
۰۷:۰۹ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
متأسفانه چقدر زورتان از عربا میاد یعنی اگه گفته بودن دیر آلمانی یا فرانسوی این همه نضر نجاد پرستانه می دادید. اخ ایران هم کم عرب نداره. خوزستان شیراز. بوشهر بندر عباس مشهد وغیرهه. مایک ملتیم چ عرب چ فارس چ هرچی که هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
نظر _ نژاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۵ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
همه کشور ها به غیر کشور چین که هرچی خورند بقیه کشورها چه اروپا آسیا آمریکا وجاهای دیگه غذاهای شان عالی هست این تو ماهواره دیدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۲ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
فکر میکنم غذا های هر کشوری رو کشورای دیگه نمیتونن بخورن باب میل نیست
البته استثنا هم وجود داره
اما کلا بهترین غذا ها وبهترین آشپز هارو در جهان ایران داره
Iran (Islamic Republic of)
کارن
۱۴:۳۲ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
چه دسرهای خوشمزه ای .کاش دستور پخت هم میذاشتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۰ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
مردم نون نمیبینن بخورن شما دسر عربی معرفی میکنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
لطفا دستور پختشون رو کامل بزارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۷ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
«کلوا واشربوا ولاتسرفوا » : بخورید و بیاشامید اما اسراف و زاده روی نکنید .
Iran (Islamic Republic of)
مستضعف
۱۵:۲۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
آخه هست که بخوریم داداش؟؟ملت ایران یه تیکه بیسکییتو رو هوا میزنن چه برسه شیرینی دلت خوشه ها... زیر خط فقریم شما دسر عربی معرفی میکنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
دوستان عزیز اولا من از عرب های خارج صحبت کردم و گفتم غذاهای عرب های جنوبی خودمون که ایرانی هستن خیلی هم خوشمزه تره ؛ دوما من از نژادپرستی صحبت نکردم چرا شلوغش میکنید ؟؟!! این عرب ها ( خارج از کشور ) همونایی هستن که موقعی که پیامبر خدا تو کوچه ها راه میرفت با سنگ میزدنش و به ایشان توهین میکردند ؛ این عرب ها همونایی هستن که موقع سرود تیم ملی فوتبالمون هو میکردند فیلمشم هست
Iran (Islamic Republic of)
M
۲۰:۵۳ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
این شیرینی ها بیشترشون متعلق به امپراتوری عثمانی هست مانند کونفه که الان تو ترکیه زیاد مصرف میشن ترکیه اینها رو از امپراتوری عثمانی به ارث برده .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
ما ایرانی هستیم بهتره ک به جای تبلیغات دسر عربی دسر فارسی ميذاشتيد البته اگه دوستان نميگن نژاد پرست
Iran (Islamic Republic of)
ولایت
۲۲:۴۳ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
عرب و عجم موضوعیت نداره... در نزد خداوند متعال تقوا بالاترین چیز هستش... پس لطفا فرق نذاریم.
United States of America
ناشناس
۰۱:۴۳ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
نژاد پرست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۱۵ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
نژادپرس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۲ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
ایران فقط فارس نیست
ایران ترک و کرد و عرب و لر و ترکمن و بلوچ و فارس و......است با هم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
لطفا طرز تهیه این دسرها رو هم یاد بدید، حداقل ی تست بکنیم !!...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
بهتر بود دسر های ایرانی هم نشون می دادید بالاخره ما تو ایران زندگی میکنیم نه عراق و عربستان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۸ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
ما توکشورمون عرب داریم ترک هم داریم فارس هم بلوچ هم وبقیه هموطنای دیگمون این مطلب برای اطلاع رسانی هستش چرا جو میدین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
ما عرب هستیم و بهترین غذاها مخصوصا در ماه مبارک رمضان درست می کنیم چون غذاهای ماه رمضان با روزهای عادی دیگه فرق می‌کنه و بسیار خوشمزه ست اینقدر عرب و عجم نگویید ما همه ایرانی هستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۹ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
دهنم آب افتاد.
Iran (Islamic Republic of)
سجاد
۱۶:۰۰ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
خودمون بهتر از اینارو داریم که با ذائقمونم سازگار تر از اینان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۸ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
عرب های ایران هم اینارو میخورن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۱ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
بله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۶ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
بله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوشبحال داراها
Iran (Islamic Republic of)
Fatemeh
۲۰:۰۳ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
عجب حرفی زدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
با دهن روزه نشستیم اینارو دیدیم قندمون افتاد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۹ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
بهترین دسرهای ایرانی را داریم و به عربی هم نیاز نداریم هر چند پول درست کردن و تهیه هیچ کدوما نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۳ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
نژاد پرستیه مگه اینم یه نوع غذاست
Iran (Islamic Republic of)
معین
۱۹:۳۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
چقدر ذهنیت بعضی ها محدوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۹ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
درود بر تو.بهترین نوع دسر ایرانیه نه عربی
Iran (Islamic Republic of)
اسماعیل
۲۲:۳۳ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
این همه غذاهای فرنگی می‌خورید پس چیه، حالا اسم دو تا غذای عربی آوردن،
واقعاً بعضی ها از بیخ مشکل دارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۴ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
حالا اگه پودینگ یا تیرامیسو یاد می داد هم اینجوری رگ غیرتتون باد می کرد پنکیک چی ناپلئونی دانمارکی جمع کنید بساطتون رو بابا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۶ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
سوسمار هم میخورند؟
Iran (Islamic Republic of)
D
۱۳:۵۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
بیشترشون تو ترکیه معروفن ترکیه از این شیرینی ها مصرف میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
مگه ما عربی هستیم این غذا هارو بخوریم ؟؟ ما ایرانی هستیم از نژاد پارس ؛
غذا های جنوبی خودمون هم خیلی خوشمزه تره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
نژاد پرست....اگه الان غربی بود ک استقبال میکردی...غربزده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
اینقدر نژادپرستانه حرف نزن ، جنوب ایران قریب به اکثرشان از اعراب هستند .
توهین به زبان و رنگ و نژاد ، فقط از یک نژاد پرست منافق برمی آید که خودشان را در دامن ال سقوط غوطه ور می کنند .
مردم عرب و کرد و بلوچ و ترک و ترکمن و ... همه انسان هستند و زیر سقف خدا زندگی می کنند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۰ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
کسی که پاسخ دادی ، زود قضاوت نکن ؛ نژاد پرستی و غرب زده چیه ؟؟ شما کی هستی که انقدر قدرت قضاوت داری ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
سامی
۱۵:۵۶ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
غربزده اگه الان غذای غربی بود با افتخار می خوردیی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۰ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
قاعدتا پاستا و اسپاگتی و همبرگرم نباید بخوری از نژاد پارس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۰ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
والا.اتفاقا خیلی هم خوشمزه به نظر میاد.
Iran (Islamic Republic of)
Fatemeh
۲۰:۰۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
خواستی بخور خواستی نخور اون ادمی که اینو گذاشته مگه مجبورت کرده که بیابخور!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
مگه بحث خوردنه ؛ اینا میگن نژاد پرستی و غرب زدگی ؛ فقط یاد گرفتن زود قضاوت کنن ؛ تو از کجا میدونی اون غرب زده هست ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۹ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
جنوب ایران خودش 50درصد عربن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
پس پیتزا نخور آقای پارس چون ماله ایتالیاس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۷ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
فقط دلمون آب شد
United States of America
ناشناس
۱۵:۴۸ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
چرا?
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
لوکومانداس همان لیگیمات خودمان است. اینا دسرها در جنوب استان بوشهر هم طبخ میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۸ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
دهانمان آب افتاد
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی
۱۲:۳۷ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
دست تان درد نکنه
با این حقوق و گرانی نان و پنیر هم غذای لاکچری شده
United States of America
ناشناس
۱۵:۴۹ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
با این گرانی?
من با ۱ دلار 15نون میخرم تو ایران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۶ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
شما که با یه دلار ۱۵ تا نون می خری حقوقت با دلار ما دریافتیمون تومن برادر جان