مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت:در حدود ۷۰ هزار هکتار زمین استان با سن گندم مقابله شد و اگر این مقابله در زمان مناسب و به موقع صورت نمی‌گرفت، ملخ‌ها به سن پرواز می‌رسیدند و مزارع و باغات را با آسیب جدی مواجه می‌کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،منصور شیشه‌فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به ردیابی ملخ‌ها در استان، اظهار داشت: سال جاری ردیابی ملخ‌ها در ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی، باغات و مراتع توسط حفظ نباتات انجام شده است.

او افزود: عملیات مبارزه با ملخ‌ها در حدود ۵ هزار هکتار از اراضی و باغات در شهرستان‌های لنجان، شهرضا، تیران و کرون، سمیرم، نائین، فریدون شهر، دهاقان و میمه در حال انجام است.

 


بیشتربخوانید:مبارزه با ملخ‌های بومی در ۱۱ هزار هکتار از اراضی استان اصفهان



مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه شناسایی، طعمه گذاری و سم پاشی برای مقابله با ملخ انجام شده است، گفت: سال گذشته در ۱۱ هزار هکتار از اراضی استان مبارزه با ملخ‌ها صورت گرفت و امسال هم این مبارزه به موقع و در ۵ هزار هکتار از اراضی، مراتع و باغ‌ها انجام شده است.

او تصریح کرد: اگر این مقابله در زمان مناسب و به موقع صورت نمی‌گرفت، ملخ‌ها به سن پرواز می‌رسیدند و مزارع و باغات را با آسیب جدی مواجه می‌کردند.

شیشه‌فروش ادامه داد: در حدود ۷۰ هزار هکتار زمین استان با سن گندم مقابله شد و این کار بزرگ از اسفند ماه در مراحل دیده بانی، کنترل و پیش آگهی در تمامی شهرستان‌ها انجام شد.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های شیمیایی هرز در مزارع گندم و جو، اظهار داشت: در بیش از ۱۰ هزار هکتار از مزارع مبارزه با بیماری سفیدک برگی و همچنین مبارزه با زنگ قارچی در بیش از ۳ هزار هکتار از مزارع صورت گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: برای مبارزه با موش نیز ۵۵ هزار هکتار ردیابی و ۷۰۰ هکتار مبارزه به صورت ردیابی، سم پاشی و طعمه‌گذاری انجام شده است.

او افزود: در حال حاضر در ۴ هزار هکتار از باغات گردو مبارزه با پروانه کرم خراط یا پروانه فری و در ۶۰۰ هکتار عملیات هرس، ردیابی و نصب تله در پایین و روی شاخه درختان برای این آفت در حال انجام است.

شیشه‌فروش با بیان اینکه اصلاح و احیای باغات در دستور کار است، گفت: هم اکنون در خوانسار، دهاقان، گلپایگان، چادگان، زفره اصفهان و سمیرم باغات مورد اصلاح و احیا هستند.

او ادامه داد: برای ۳ هزار هکتار ردیابی مگس میوه مدیترانه‌ای در کاشان، مبارکه، آران و بیدگل، نطنز، برخوار اقدامات پایش و طعمه گذاری برای جلوگیری از ورود مگس در پاییز در این مناطق در حال انجام است.


منبع:تسنیم

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.