کد خبر: ۷۴۰۸۰۰۰
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۱
۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۱
کد خبر : ۷۴۰۸۰۰۰

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ژله کیوی با پاناکوتا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ژله کیوی با پاناکوتا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

موادلازم:

ژله کیوی:۱ بسته
کیوی حلقه شده:۲ عدد

لازم به ذکر است کیوی از میوه‌هایی است که اگر همین جوری داخل ژله بزاریم باعث میشه ژله سفت نشه به خاطر همین کیوی‌های حلق شده را با ۱ قاشق شکر وکمی آب میزاریم روی حرارت تا یه جوش بزنه ومیزاریم کنار تا خنک شود.

مواد لازم برای پاناکوتا:

شیر:۲ لیوان
شکر:۷ ق غ
خامه؛۵ ق غ
ژلاتین:۲ق ع
آب؛۱/۲ لیوان
وانیل:۱/۲ ق چ


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ژله کیوی رو با ۱/۵ لیوان آب جوش حل کرده و به صورت بن ماری آماده می‌کنیم تا شفاف بشه تقریبا ۳-۴ قاشق ژله رو تو قالب چرب شده میریزیم میزاریم تو یخچال تا نیم بند شود و بعد کیوی‌های حلقه شده رو با حوصله و نظم در قالب میچینیم و۲-۳ قاشق از ژله؛ را روی کیوی‌ها میریزیم ودر یخچال میزاریم تا کیوی‌ها تو قالب فیکس بشه و در انتها بقیه ژله باقی مانده رو تو قالب میریزیم و تو یخچال میزاریم تا ژله نیم بند بشه.

پانا کوتا رو هم آماده کرده و بعد از خنک شدن روی ژله ریخته و به مدت ۵-۶ ساعت در یخچال میزاریم.

طرز تهیه پاناکوتا:

شیر و شکر رو روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه وانیل و ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برداشته خامه رو اضافه میکنیم و کنار میزاریم تا خنک بشه.

منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ