کد خبر: ۷۴۱۲۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
کد خبر : ۷۴۱۲۷۸۹

در مطلب زیر طرز تهیه پیاز کاراملی را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه پیاز کاراملی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما در فست‌فود‌ها وقتی منوی رستوران را دیده‌اید در ترکیبات ساندویچ و همبرگر پیاز کاراملی به چشمتان خورده و آن را امتحان کرده‌اید. طعم بی‌نظیری که خوشمزگی ساندویچ را چندبرابر می‌کند و علاوه بر آن مغذی هم هست. اما پیاز کاراملی را چطور در خانه درست کنیم؟


بیشتربخوانید


مواد لازم:

پیاز: ۴ تا ۵ عدد
عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر): یک‌چهارم پیمانه
شکر: ۵ قاشق چای‌خوری
نمک: خیلی خیلی کم
لیمو ترش: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. پیاز‌ها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید.

۲. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی می‌شود. وقتی کامل حالت کش‌سانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر