کد خبر: ۷۴۱۳۵۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳
۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳
کد خبر : ۷۴۱۳۵۶۷

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسرشیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسرشیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ بسته بیسکویت پتی بور برای کاستارد
شیر ۱ لیتر
۱ لیوان شکر
۱ فنجان آرد + ۲ قاشق غذاخوری آرد
نیم بسته مارگارین
۱ بسته وانیل
۱ پاکت کرم شانتی
۱ لیوان شیر سرد


بیشتر بخوانید


طرزتهیه

ابتدا بیسکویت را از طریق غذاسازخرد کرده و خوب پودر میکنیم.
برای پودینگ، تمام مواد را داخل قابلمه ریخته، مخلوط کنید و بپزید تا غلیظ شود.
سپس به مدت ۱۰ دقیقه با میکسر خوب میکس کنید تا صاف شود.

بیسکویتی را که خوب پودر کرده ایم را در یک سینی بطور مساوی پخش کنید. سپس پودینگ را روی بیسکویت‌ها میریزیم و بگذاریم ۱ ساعت در یخچال استراحت کند. کرم شانتی را با شیر هم میزنیم تا قوام خامه بگیرد سپس روی پودینگ بمالید و به مدت ۱ شب در یخچال نگه دارید.

سپس برش دهید و رول کنید وسرو کنید.

منبع: shahre shekamooha

انتهای پیام/

 

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر