کد خبر: ۷۴۱۶۷۶۹
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
کد خبر : ۷۴۱۶۷۶۹

در این مطلب قصد داریم روش تهیه سس قارچ و اسفناج را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سس قارچ و اسفناج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

اسفناج خرد شده سه لیوان
قارچ خرد شده چهار لیوان
خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
آرد یک قاشق
یک عدد پیاز
پودر سیر نصف قاشق
آب لیمو دو قاشق
سس خردل دو قاشق


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

شیر و خامه و سس خردل و نمک و آرد را مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.
پیازو سرخ میکنیم بعد از اینکه طلایی شد بهش قارچ اضافه میکنیم و به مدت پنج دقیقه هم میزنیم تا قارچ‌ها قهوه‌ای طلایی بشن.
نمک و فلفل و آبلیمو اضافه میکنیم و حرارتش کم میکنیم و مخلوط شیر بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شه بعد اسفناج هارو اضافه میکنید و پنج دقیقه نیاز به پخت داره.

منبع: khalaagh bashi

انتهای پیام/

 

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۹
سس ماست
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر