کد خبر: ۷۴۱۹۹۹۶
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۹
۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۹
کد خبر : ۷۴۱۹۹۹۶

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر لیوانی اوریو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر لیوانی اوریو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم
یک لیتر شیر
یک پیمانه شکر دانه ریز
دو ق غ نشا ذرت
دو ق غ آرد سفید
وانیل
یک عدد خامه صبحانه
بسکویت اوریو یا مارک ایرانیش اورینو


بیشتر بخوانید


طرز تهیه
بسکویت اوریو باز کرده کرمش جدا میکنیم بعد پودر میکنیم
کل مواد بالا به غیر از خامه و وانیل رو باهم مخلوط میکنیم روی شعله میزاریم مدام بهم میزنیم تا حالت فرنی بشه نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ
شعله  را خاموش کرده  و خامه صبحانه و وانیل  را اضافه میکنیم وخوب باهمزن دستی مخلوط میکنیم
لایه اول پودر بسکویت بعد کرم وتکرار لایه‌ها سه ساعت دریخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده وبعد این خوشمزه لذیذ رو نوش جان کنید
روی آن را  با پودر بسکویت تزیین کنید

منبع: zhele va desser

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ