کد خبر: ۷۴۲۱۸۹۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶
۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶
کد خبر : ۷۴۲۱۸۹۹

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک شکلاتی فندقی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک شکلاتی فندقی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک:

۴ تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ لیوان روغن مایع
۱ لیوان شیر
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۴ قاشق غذاخوری فندق له شده (اگه نمیزنین بجاش فندق یا گردو خرد شده بریزین و شکر هم دو قاشق بیشتر بزنین)
۲ لیوان آرد
۱/۲ پیمانه شکلات چیپسی
وانیل
۱۰ گرم بکینگ پودر

برای گاناش شکلاتی:

۴۰ گرم شکلات شیری (سفید نه)
۴۰ گرم شکلات تلخ
۸۰ میلی لیتر خامه صبحانه

برای سس فندق:

۲-۳ قاشق غذاخوری کرم فندق که بصورت بن ماری آب کردین


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

برای کیک، ابتدا شکر، وانیل و تخم مرغهارو ۸-۱۰ دقیقه با همزن برقی بزنین بعد بترتیب روغن -شیر-فندق له شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین، سپس آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین بعد در آخر شکلات چیپسی هارو که داخل کمی آرد غلتوندین و آرد اضافیشون رو جدا کردین رو اضافه کنین و مخلوط کنین. اصلا زیاد مخلوط نکنین مایع کیکو بعد از اضافه کردن آرد.

در قالب ۲۵ سانتیمتری که چرب کردین و پودر کاکائو الک کردین بریزین و در فر گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین.

برای گاناش هم شکلات هارو بصورت بن ماری آب کنین، خامه رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد ازینکه روان و یکدست شد، بزارین ولرم شه و روی کیک سرد شده بریزین بعد کرم فندق آب شده رو روش بریزین و تزیین کنین.

منبع: zhele irani

انتهای پیام/ 

 

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر