کد خبر: ۷۴۲۱۸۸۰
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
کد خبر : ۷۴۲۱۸۸۰

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر آلبالو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر آلبالو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

یک لیوان کاملا فشرده آلبالوی رسمی (طبیعی) بدون هسته و یک سوم لیوان آب که روی هسته‌ها ریخته بودم تا رنگشو پس بدن و دو قاشق غذاخوری شکر رو میکس میکنیم.

حالا یک ق غ سر پر نشاسته ذرت و یک ق غ آرد و شش ق غ شکر و کمی وانیل رو توی ظرف میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم.

دو لیوان شیر بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.


بیشتر بخوانید


وقتی غلیظ شد پوره آلبالو رو بهش اضافه کرده و یکی دو دقیقه هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.

حالا صدگرم خامه صبحانه رو هم میزنیم و بهش اضافه میکنیم و بعدش توی ظرف سرو میریزیم و میذاریم خنک بشه.

نوش جان.

منبع: ashpazie emrozi

انتهای پیام/

 

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر