کد خبر: ۷۴۲۲۱۸۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۷
۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۷
کد خبر : ۷۴۲۲۱۸۳

در این مطلب قصد داریم روش تهیه آوجی بورک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آوجی بورک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

توی یه تابه مقدار کمی روغن ریخته و ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو که با پیاز رنده شده و با ادویه که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و پونه کوهی بود خوب ورز دادم و به تابه اضافه کرده و خوب تفت دادم سپس بهش تقریبا ۵۰ گرم جعفری خورد شده رو اضافه کرده یه تفت که خورد به اندازه نصف پیمانه بلغور دانه ریز که از قبل با آب گرم خیسونده بودم اضافه کردم و همه رو خوب با هم مخلوط کردم و بهش نمک لازم و فلفل سیاه اضافه کردم و زیر گازو خاموش کردم. حالا خمیر یوفکارو من به شکل مربع بزرگ برش میزنیم کمی کره آب شده روش با فرچه بمالید و مواد رو روش میریزیم و به هم میپیچیم. حالا توی یدونه ظرف ۲ عدد تخم مرغ رو میشکنیم و بهش نمک و فلفل سیاه و پاپریکا اضافه میکنیم و خوب میزنیم و تک تک بورد کارو داخل تخم مرغ و سپس توی آرد سوخاری میغلتونیم و داخل روغن داغ شده میذاریم تا با حرارت متوسط سرخ بشه.


بیشتر بخوانید


برای پوره اسفناج

۳۰۰ گرم اسفناجو شسته پاک کرده و خورد میکنیم که من از بیبی اسفناج استفاده کردم. میریزیم توی تابه که کمی کفش چرب بود و بهش نمک و فلفل سیاه میزنیم تا زمانی که آبش کشیده بشه و سرخ بشه میذاریم بپزه. حالا توی یه کاسه ۴ ق غ خ ماست ریخته و یدونه سیر رنده کردم و نمک و فلفل سیاه زدم و اسفناجارو بهش اضافه کردم و خوب یکدست کردم.

منبع: donyay ashpaziii

انتهای پیام/

 

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر