کد خبر: ۷۴۴۶۴۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۱۹
۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۱۹
کد خبر : ۷۴۴۶۴۴۵

در گزارش زیر طرز تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  پای گوشت و لوبیا چیتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه: برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده ۹۰۰ گرم
فلفل شیرین ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
آب ۲ فنجان
لوبیا چیتی ۴۲۵ گرم
چیپس ذرت ۴.۵ فنجان
پنیر چدار رنده شده ۱۷۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۳/۴ فنجان
پیاز قرمز خرد شده ۶ قاشق غذاخوری
خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم
گشنیز (خرد شده - اختیاری) به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
برای تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی باید ابتدا در یک قابلمه بزرگ گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه‌ای شده و بپزد.
سپس فلفل، آرد، نمک و پودر سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد آب را کم کم اضافه کنید.


حال لوبیا را اضافه کنید و مواد را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کنید و بدون درپوش به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ‌تر شوند. در این مدت زمان، گاه گاهی هم بزنید.

برای سرو، چیپس را بین ۶ ظرف دلخواه تقسیم کنید. روی چیپس مخلوط گوشت را بریزید و بعد پنیر، گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید. در صورت دلخواه با خامه ترش و گشنیز تزئین و سرو کنید.

 

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ