کد خبر: ۷۵۰۶۳۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
کد خبر : ۷۵۰۶۳۱۵

ساندویچ گوشت و قارچ تنوری یک غذای راحت است و برای مواقع عجله ای بسیار کاربرد دارد.

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ تنوری

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ساندویچ گوشت و قارچ تنوری را به شما آموزش بدهیم.

مواد لازم پرای پنج نفر

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ اسلایس شده ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای نگینی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پنیر رنده شده پیتزا ۱ پیمانه
نان باگت سایز کوچک ۱۰ الی ۱۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و آویشن، به میزان لازم.


بیشتر بخوانید



دستور پخت:

گوشت چرخ کرده رابا پیاز داغ تفت میدهیم و نمک و فلفل را می‌افزاییم، سپس فلفل دلمه‌ای را به گوشت اضافه میکنیم و تفت مختصری میدهیم تا کمی نرم شود، در این زمان رب را به گوشت اضافه میکنیم، و ۱ پیمانه آب، داخل گوشت میریزیم و ۳۰ دقیقه زمان میدهیم تا، گوشت کاملا پخته شده و آبش کاملا کشیده شود.
قارچ را اسلایس کرده و جداگانه تفت میدهیم، دقت کنید که قارچ را با یک قاشق آبلیمو و با حرارت بالا تفت دهید تا رنگ آن تیره نشود، و سپس آب قارچ را کاملا میگیریم و به مایه گوشتی اضافه میکنیم و در این زمان آویشن را می‌افزاییم.
نان باگت‌ها را از درازا برش میدهیم و تکه جدا شده را برمیداریم و کمی از خمیر نان را خالی میکنیم، داخل نان را با قاشق از مایه گوشتی پر میکنیم و بعد هم پنیر رنده موزرلا یا هر پنیر دیگر که مایل بودید را روی نان را میپوشانیم و کمی آب روی پنیر‌ها میپاشیم تا موقع نوش جان کردن پنیر کش بیاید و در طبقه پایین فر با شعله بالا با درجه حرارت
۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۱۰ دقیقه زمان میدهیم، تا پنیر‌ها سرخ و تنوری شودو بعد کمی جعفری خرد شده روی ساندویچ میپاشیم.

نکته

اگر خواستید که نان شما نرمتر شود، بعد از اینکه شعله فر را خاموش کردید، ساندویچ‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر خاموش با درب بسته نگهدارید، اینکار باعث میشود که نان ساندویچ شما نرم شود.

نکته

دقت کنید که حتما مایه گوشتی باید خشک باشد، بدلیل اینکه اگر آبدار باشد، نان باگت از هم باز میشود و یا خمیر خواهد شد.
نکته. شما می توانید به جای مایع ماکارونی از ژامبون و یا سوسیس هم استفاده کنید.

نکته

برای این ساندویچ نان باگت نرم تهیه کنید، به دلیل اینکه برای تهیه این غذا، نان باگت باید مجدد حرارت ببیند و در نتیجه خشک میشود.
منبع: غذاکده

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۱
این که سر جمع یک ساعت وقت میبره. ولی خوشمزه ست
پری
|
Germany
|
۰۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۱
بوغداسالاتاسی خیلی جالب بود
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر