کد خبر: ۷۵۲۹۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
کد خبر : ۷۵۲۹۷۳۱

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع دسر متفاوت ژاپنی معروف به موچی را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه موچی؛ دسر متفاوت ژاپنی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موچی یکی از دسر‌های جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست می‌شود و طعم متفاوتی دارد.

مواد لازم برای دسر موچی:

آرد برنج سفید: ۱ لیوان
آب: ۲/۳ لیوان
نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
پودر نشاسته: نصف لیوان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:

۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.

۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می‌دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.

۵. بر روی تخته‌ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می‌پیچیم.

۸. کیک برنجی‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
خب نمیخاد بعدش تو فر بپزه؟
ناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
خوب بود اما من هنوز درست نکردم ای کاش میشد دان کنی
من اسکری میگیرم
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر