در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

تخصیص لاستیک با ارز دولتی به رانندگان کامیون و اتوبوس

یک مقام مسئول گفت: با توجه به ترخیص لاستیک‌های موجود در گمرک‌های کشور، مشکل کمبود لاستیک تا حدودی رفع شده است.

داریوش باقرجوان مدیر کل دفتر حمل‌ونقل مسافری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه روند توزیع لاستیک در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای همان روند گذشته است، گفت: رانندگان وسایل نقلیه سنگین بر اساس پیمایش‌هایی که انجام می‌دهند، لاستیک مورد نیاز خود را از طریق حواله‌هایی که در سامانه راهداری توزیع می‌شود، دریافت می‌کنند.

او ادامه داد: بر این اساس رانندگان به اداره کل حمل‌ونقل جاده‌ای استان‌ها مراجعه می‌کنند و در صورتی که مشمول دریافت حواله باشند از سامانه مخصوص سازمان راهداری حواله‌های لاستیک را دریافت می‌کنند؛ که در این حواله‌ها آدرس فروشنده، آدرس نمایندگی، سایز و نوع لاستیک مشخص شده است و رانندگان می‌توانند بلافاصله بعد از واریز مبلغ، لاستیک مورد نیاز خود را دریافت کنند.

باقر جوان تاکید کرد: میزان پیمایش اتوبوس‌ها برای دریافت ۲ حلقه لاستیک، ۱۰ هزار کیلومتر و میزان پیمایش کامیون‌ها هم ۱۵ تا ۲۰ هزار کیلومتر است که به نسبت نوع بارگیری و پیمایش می‌توانند لاستیک مورد نیاز خود را دریافت کنند.

مدیر کل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اینکه به طور تقریبی از اوایل سال ارز نوع اول که همان ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی است و همچنین ارز نیمایی برای واردات لاستیک تخصیص داده شده است، افزود: لاستیک‌های وارد شده در سامانه توسعه تجارت وزارت صمت وارد شده است.

مدیر کل دفتر حمل‌ونقل مسافری سازمان راهداری توضیح داد: طبق مصوبه اخیر هر لاستیکی که تا اول شهریور ماه امسال در گمرک اظهار شده باشد شامل ارز دولتی می‌شود.

او افزود: در صورتی که بانک مرکزی پیش از این برای آن لاستیک‌ها ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی در نظر گرفته باشد امروز با همین نرخ می‌توانند ترخیص شوند.

باقرجوان ادامه داد: متقاضیان هم براساس حواله لاستیک و با توجه به میزان پیمایش می‌توانند در سامانه، برند و سایز لاستیک مورد نظر خود را انتخاب  و آن را با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی خریداری کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه حدود ۳۰۰ هزار حلقه لاستیک در سامانه موجود است، گفت: ۲۰۰ هزار حلقه دیگر به آن اضافه می‌شود و بنابراین ۴۸۶ هزار حلقه لاستیک با ارز دولتی موجود بوده است.

مدیرکل حمل‌ونقل مسافری سازمان راهداری در پایان تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد که لاستیک‌هایی که از طریق دیگر وارد کشور شده‌اند را هم به این سامانه اضافه کنیم تا هرچه سریعتر بازار به تعادل برسد و مشکل رانندگان در بحث کمبود لاستیک برطرف شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار