دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از اعلام جو بایدن به عنوان رئیس جمهور منتخب، در بیانیه‌ای به این خبر واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پس از آنکه رسانه‌های این کشور، جو بایدن را به عنوان رئیس جمهور منتخب، اعلام کردند با صدور بیانیه‌ای نسبت به این خبر واکنش نشان داد. 

متن کامل این بیانیه به این شرح است؛ 

همه ما می‌دانیم که جو بایدن برای اینکه به نادرستی خود را پیروز نشان دهد، عجله می‌کند و متحدان رسانه‌ای او نیز به شدت تلاش می‌کنند که کمکش کنند. آنها نمی‌خواهند حقیقت برملا شود. حقیقت ساده اینجاست که این انتخابات هنوز با تمام شدن فاصله زیادی دارد. جو بایدن رسماََ برنده هیچ ایالتی اعلام نشده، چه برسد به اینکه برنده ایالت‌های کلیدی که به بازشماری آراء رفته‌اند یا ایالت‌هایی که ستاد ما چالش‌های حقوقی مشروع ارائه داده که می‌تواند برنده نهایی را تعیین کند. برای نمونه در پنسیلوانیا، ناظران قانونی ما اجازه دسترسی معنادار برای نظارت بر روند شمارش آراء را پیدا نکردند. آراء قانونی تصمیم می‌گیرند که چه کسی رئیس‌جمهور است، نه رسانه‌های خبری.

ستاد ما از روز دوشنبه پیگیرد قانونی پرونده ما در دادگاه را آغاز می‌کند تا مطمئن شود قوانین انتخاباتی کاملا رعایت شده و پیروز حقیقی مشخص شود. مردم آمریکا شایسته انتخابات صادقانه هستند، این یعنی که شمارش تمام آراء قانونی و نه شمارش آراء غیرقانونی. این تنها راه برای مطمئن شدن از این است که افکار عمومی به انتخابات ما اعتماد کامل دارند. هنوز هم مبهوت‌کننده است که ستاد بایدن با اصول بنیادین مخالفت می‌کند و می‌خواهد رأی‌هایی شمرده شود که جعلی و ساختگی هستند یا توسط رأی‌دهندگان غیر واجد شرایط یا مُردگان انداخته شده‌اند. فقط حزبی که مشغول اقدام نادرست است، به صورت غیرقانونی ناظران را از اتاق شمارش آراء بیرون می‌کند و در دادگاه می‌جنگد تا مانع دسترسی آن‌ها شود.

پس بایدن در حال مخفی کردن چه چیزی است؟ من تا زمانی که مردم آمریکا آراء درستی را که لایق آن هستند شمارش شود و تا زمانی که دموکراسی بطلبد، توقف نمی‌کنم.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مرضیه
۱۳:۰۳ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
ترامپ انشاا.. به درک بری
France
ابیز
۰۸:۰۹ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
از ابیز

به ترامپ

موضوع اولین تماس تلفنی از ایران

با دست خود خویشتن را به هلاکت افکندی
Iran (Islamic Republic of)
طاهري
۰۸:۰۸ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
باسلام من كه ميگم طرفداراي ترامپ بريزن توخيابون وبا طرفداراي بايدن درگيري مسلحانه انجام بدن
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۷:۵۲ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
جخ که تمومه کارش
Iran (Islamic Republic of)
م
۰۷:۲۷ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
همه دنیا به آرزویش رسید دیگر چهره ترامپ منحوس و روانی در تلوزيون دیده نخواهد شد هر فرد دیگری باشد بهتر است خون سردار سلیمانی عزیز مدتها قبل دامنگیر جنایتکاران شده وهمچنان ادامه خواهد داشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۶ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
ترامپ پَست : مِث خودت حیوون کسی زاده نشده حیون درنده . خیلی تند نرو ....هوووووششششس افسارت رو گرفتن فقط بپا نخوری زمین چه بسا خوردی و داری زیر پاهای کودکان و مردم بی گناه له میشی. فقط بپا نمیری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۸ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
چقد بیشعوره از دمکراسی حرف زده در حالی که در عمل دیکتاری جنایت کار هم برای مردم آمریکا بود هم همه کشورها!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۷:۰۵ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
قلدری اینم عاقبتش احمق دلقک هیچی کاری نمیتونی بکنی باختی.خربی پالان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۰ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
حالا چه تو باشی یا هر خری فرق نداره اونم از تو بدتره ولیکن همین که ترامپ رای نیاوردی یکم از داغ سردار عزیزم دلم خنک شد مرتیکه کله زرد
Iran (Islamic Republic of)
سید
۰۶:۱۹ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
و مکروا و مکروا الله والله خیر الماکرین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۰ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
قابل توجه آشوبگران داخلی
اگر اینجا ایران بود الان چه وضعی داشتیم؟
Iran (Islamic Republic of)
احمدرضامعین الدینی
۰۴:۳۵ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
حرفت دموکراتیکه؛پس چرااسم حزب بایدن دموکراته؟همه چیزتون برعکسه
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی
۰۴:۲۹ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
گمشو بینیم حروم زاده.خخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۳:۱۰ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
خدا لعنتت کند ترامپ قمار باز
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۲:۰۳ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
عمو ترامپ برو دیگه چندتا بز کوهی بخر برو ایالت آریزونا چوپانی کن بیشتر حال میده تا رئیس جمهوری
۱۲۳
آخرین اخبار