افزایش ۲۴ درصدی جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری استان قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۲۴ درصدی جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری استان در آذر ماه خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، علی شاپورزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: در یک ماه گذشته؛ ۲ میلیون و ۲۷۶ هزار قطعه جوجه ریزی در۱۰۱ واحد مرغداری‌های استان انجام شده است.

به گفته وی، در همین بازه زمانی در سال گذشته یک میلیون و ۸۲۷ هزار قطعه جوجه ریزی در ۹۳ واحد مرغداری انجام شد.

شاپورزاده پیش بینی کرد: بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ  مربوط به جوجه ریزی آذرماه  از دهم دی ماه وارد بازار مصرف شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: استان قزوین با دارا بودن ۴۲۶ واحد پرورش نیمچه گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه نقش مهمی در تامین گوشت سفید (مرغ) مورد نیاز استان و کشور را دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار