طرز تهیه تاوا کباب خوشمزه و مخصوص تبریزی

در گزارش زیر طرز تهیه تاوا کباب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه تاوا کباب آشنا کنیم.

مواد لازم برای تاوا کباب برای ۵ نفر:
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل کرده ۱ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی حلقه کرده ۳ عدد


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پاتلیجان کباب ترکیه‌ای و خورش ترش کباب معروف گیلانی تا کیک براونی خیس + تصاویر


طرز تهیه تاوا کباب:

ابتدا پیاز را رنده کنید. حالا با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زعفران ورز دهید تا مایه‌ی یکدست و چسبنده‌ای بدست آید.

آنگاه هر بار از گوشت به اندازه‌ی یک گردو بردارید و بین دو کیسه‌ی نایلونی بگذارید و آن را تخت و صاف کنید.

اینک در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و گوشت را در آن سرخ کنید، اکنون رب گوجه فرنگی را در تابه قدری تفت دهید، کباب‌ها را در تابه بچینید و روی آن گوجه فرنگی‌ها را قرار دهید.

سپس در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
Iran (Islamic Republic of)
بهارلو
۱۵:۳۸ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
کامل توضیح نداد ه رب رو در تابه جدا تفت بدیم و مجددا کباب ها رو با گوجه تفت دهیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۲ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
زحمت کشیدی .دستت درد نکنه .
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر