زنگنه:

تولید گاز به بیش از یک میلیارد متر مکعب در روز رسید

وزیر نفت گفت: در بخش گاز کار‌های خوبی انجام شد و تولید گاز به هزار و ۳۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است، اما مصرف با سرعت، بالا می‌رود.

پیش بینی وزیر نفت از آینده تولید نفت ایران!به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بیژن زنگنه وزیر نفت در آیین گشایش ششمین کنگره راهبردی و نمایشگاه نفت و نیرو گفت: خیلی درباره تحریم حرف نمی‌زنم، اما در سه سال گذشته ظرفیت عظیمی در صادرات نفت و فرآورده نفتی به دست آوردیم که از آن‌ها استفاده می‌کنیم و تحت هیچ شرایطی آن را از بین نمی‌بریم. وضع ایران از نظر سخت‌افزاری خوب است و توانایی ساخت ۸۰ درصد تجهیزات ثابت صنعت نفت در داخل کشور وجود دارد.

زنگنه  تصریح کرد: ۴۰ سال است عده‌ای در کشور تلاش کردند و می‌کنند تولید نفت در کشور از ۴ میلیون بشکه در روز بالاتر نرود که در این زمینه موفق بودند؛ من روزگاری را می‌بینم تولید نفت ممنوع شود.

وزیر نفت اضافه کرد: ضروری است تولید نفت بالا رود و من در این مسیر بسیار تلاش کردم. البته بیشتر عمر ما در این دولت به تحریم گذشت، اما با تلاش زیاد نگذاشتم تولید نفت مشکلی پیدا کند.

زنگنه گفت: در بخش گاز کار‌های خوبی انجام شد و تولید گاز به هزار و ۳۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است، اما مصرف با سرعت، بالا می‌رود. امسال در تهران ۱۳ درصد و در کل کشور ۱۲ درصد رشد مصرف داشتیم.

وزیر نفت بیان کرد: برای نخستین بار در تولید بنزین و گازوئیل مازاد داریم. کیفیت را بهبود بخشیدیم، اما جا دارد آن را بهتر کنیم.

وی افزود: حرکت در پتروشیمی بسیار مناسب بوده است و امسال ۱۷ میلیون تن به تولید محصولات پتروشیمی افزوده می‌شود، همچنین دو مگاپروژه در صنعت پتروشیمی تعریف شده است.

در دولت سیزدهم بهتر است وزارت انرژی داشته باشیم

زنگنه اظهار کرد: صادرات گاز برای ایران اهمیت استراتژیک و راهبردی زیادی دارد، اما سوالی که هیچکس به آن جواب نمی‌دهد این است که آیا صادرات گاز خام‌فروشی است یا خیر؟ حال چطور صادرات نفت بد بوده و خام‌فروشی است؟

وزیر نفت تاکید کرد: نفت و نیرو باید یک‌پارچه باشند؛ من مدت‌ها با آن مخالف بودم، اما ضروری است آن‌ها یک‌پارچه باشند. در دولت سیزدهم بهتر است وزارت انرژی داشته باشیم.

وی در پایان تصریح کرد: موضوع ضریب بازیافت مخازن نفتی باید به تقاضای ملی و عمومی تبدیل شود و دانشجویان باسوادی هم‌اکنون روی این موضوع کار می‌کنند. ما باید به ظرفیت‌های رو به رشد توجه کنیم.

انتهای پیام/


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار